tiistai 7. tammikuuta 2014

Solukämpässä "paparatsi"

 Tässä lupaamani kuva kauniista Tittiksen tekemästä rannerenkaastani, joka on tehty haarukasta. Isolla tytöllä pitää olla näyttävät korut:)
 Eilen illalla veimme Neidin joululomalta Seinäjoelle solukämppäänsä. Otin muutaman kuvan kännykällä hänen huoneestaan. Huoneessa on kaikki kalusteet valmiina, omaa on vain tekstiilit, esineet ja telkkari yms.
 Sisustustikkailla hän pitää huivejaan, joista vain noin 1% esillä.....Huivihullu siis;)
 Ikeasta ostettu edullinen päiväpeitto ja aputikas yöpöytänä. Seinäteksteissä jotain LOVE-jutskia.
 Valaisin ja tyynyt sängyllä Jotexilta sekä Wallilan verho ikkunassa. Ihan pikkurahalla tehty viihtyisä kämppä. Solukaverin kanssa yhteinen iso keittiö ja molemmilla omat vessat. Ei ole likka äitiinsä tullut, sillä niin siistiksi oli taas kämppänsä jättänyt ennen lomaa. Mukava on palata lomalta, kun kaikki on siististi paikoillaa, tiskit tiskattu ja roskat viety:)

Neiti käy kotona, joka viikonloppu, vaikka välimatka on melkoinen. Poikaystävä houkuttelee tänneppäin, vaikka mamma tietysti toivoisi, että kotiakin ja vanhempiakin olisi neitosen ikävä:) Ensi syksynä tämä opiskelija-neitosemme toivoo löytävänsä oman edullisen ja viihtyisän yksiön Seinäjoelta. Sinne saisi sitten viedä omia kalusteita ja enemmän astioita ym.

Tänään mammeli palasi töihin lomalta ja aika vaikeaa oli palata järkevään päivärytmiin. Viime yönä nukahdin n. 02.00 ja toissa yönä n. 04.00.......Herätys oli tänä aamuna 05.30, joten tänä iltana varmaan pääsee aikaisemmin nukkumaan....Lomalla elettiin kuin pellossa ja nyt siis alkaa arkielämä! Lapsia ikävöinkin jo kovasti ja sainkin töissä pitkiä ihania haleja lapsilta ja sekös auttoi jaksamaan:)

2 kommenttia:

Nettimartta kirjoitti...

On se hyvä, että on hoksaavia ja osaavia ihmisiä, jotka näkevät haarukassakin korun. Nätti.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta 2014 ja terveyttä toivon vuoteesi!Minä olen jo ollut pari päivää töissä ja kyllä se vieläkin takkuiselta tuntuu ennenkuin pääsee rytmistä kiinni.
Kaunis koru...älä hautaa sitä laatikon pohjalle vaan pidä aina kun on tilaisuus. Terkuin Marjuska