tiistai 2. syyskuuta 2014

Mamma ja muksut

 Pojat odottelevay Topi Sorsakosken muistomerkin luona serkkuja eläinpuistoon. Tyttären poppoolla ja mammalla oli vähän lyhympi matka Ähtäriin, joten oltiin vähän ennemmin perillä kuin miniä ja lapset.
 Pian jo porukka oli kasassa ja eläimiä lähdettiin ihastelemaan ja tutkimaan. Porot komeitten sarvien kanssa makoilivat.
 Mamma ihastui villisianporsaisiin:)
 Välillä tietenkin keinussa piti käydä. Yksi "ronsu" katseli poikien touhua;) Meillä ronsuksi nimitellään aina äitiä, jolla on paino reilusti etuakselin päällä;)
 Lumileopardi poseerasi mökin katolla. sillä on kyllä mahtavan paksu ja pitkä häntä.
 Prinsessa oli niin touhuissaan kun sai juosta ja leikkiä poikien kanssa.
 Mamman nallet:)
 Toinen karhu oli suikussa ja joi siitä vettä isolla kielellään.
 Yksi karhu tuli moikkaamaan oikein läheltä.
 Moi vaan Otso-herra Tähtisilmä tervehtii:)
 Pari iloista Ilvestäkin näkyi matkan varrella.
 Kaikki mamman muksut siinä ihmettelee eläimiä. Muksuksi luen nuo lasten äiditkin:))
Mukava kierros kesti n. 3,5 tuntia. Eväitä syötiin vähän matkan varrella ja kävimme myös kahviossa syömässä pikkusuolaista. Aikuiset kahvittelivat leikkikentän reunalla lopuksi ja lapset kiipeilivät kiipeilytelineessä. Ilma oli kaunis ja tuntui ihanalta olla kaikkien lastenlasten kanssa paikassa, jossa kaikki viihtyi. Mukaan kotiin lähti kaikille pehmoeläimet. Prinsessalle pupu, Tähtisilmälle kettu, Murulle karhu, Tokaluokkalaiselle käärme ja Viidesluokkalaiselle pöllö. Mukava reissu...ensi kesänä uudestaan:)

1 kommentti:

mummeli kirjoitti...

Olipa kiva katsoa kuvia eläinpuistosta. On kai liian lähellä, kun ei vuosiin ole tullut käytyä. Aiemmin kun vielä lastenlapset mummulassa kesää viettivät, tuli heidän kanssaan käytyä useinkin. Oikeiastaan pitäisi vielä kerran käydä katsomassa uudistuksia joita on tehty.
Oli kiva, että reisunne onnistui.