perjantai 26. joulukuuta 2014

Mistä tuntee Joulun?

Tänä jouluna on ollut ihana seurata lasten riemua, kun he ovat pakettejaan aukaisseet. Tähtisilmä ihmettelikin, että mistä se pukki tiesi tuoda mun toivomat jutut! Joulun hössötykset on nyt takana ja sydämessä lämpimät muistot tästä Joulusta:) Ihana rauha on nyt Kivimäessä ja vaarin kanssa nautitaan yhdessäolosta. Vielä on mammalla lomaa, mutta Vaarin kynnet jo syhyävät kuulemma sahan luo;) Vaari on onnellinen, kun on saanut hankituksi uuden raivaussahan sekä moottorisahan, jossa on lämpökahvat. Pakkasilla ei vaarin sormet siis jäädy kun puita kaaatuuuuuu:)

Kivimäen eläimet ovat saaneet ylimääräisiä herkkuja syödäkseen......Lampaat ja vuohi kauralyhteitä ja kanat jouluruokajätteitä, sillä pitäähän eläimilläkin joulu olla! Vaari on Luojan luomia lintuja ruokkinut ahkerasti ja tänään lähti vartavasten kaupoille ostamaan auringonkukan siemeniä. Kun hän siemeniä laittoi ruokinta-astioihin ja kauralyhteitä puihin niin vaari kertoi lintujen ikäänkuin kiittäneen häntä. Linnut olivat kuulemma lennelleet ylös alas ja räpytelleet hänelle siipiään. Tähtisilmä kyllä sanoi, että miksi sinä vaari vaan lintuja ruokit ja et hoida mammaa ollenkaan? ;))

Joululomalla olemme ajatelleet kutsua vähän ystäviä kahville, kun arkisin töiden jälkeen ei jaksa mitään ylimääräistä. Mammelikin töissä kurahousurumpan jälkeen on aika naatti ja voimia ei juuri riitä muuhun kun vaarin kainalossa oleskeluun. Nyt on siis aika tavata ystäviä ja nauttia elosta ja olosta:)


1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Vaari onkin sellainen metsien mies, että ymmärtää lintujen puhetta.
Ja iso joulunjälkeishalaus Mammelille.