maanantai 9. maaliskuuta 2015

Niin samaa puuta ;)

Tämä kaksikko on NIIN samasta puusta veistetty;) Isä ja poika on ruumiinrakenteeltaan, luonteeltaan ja kiinnostuksen kohteiltaan ihan identtiset. Heillä on myös YYA-sopimus keskenään toiminut poikasen syntymästä asti. Aina he vetävät samaa köyttä ja kumpikaan ei toisistaan poikkipuolista sanaa sano. Joskus se oikein raivostuttaa! Molemmat hermostuessaan toimivat kuin pikkukoirat haukkuvat, mutta eivät pure;) Urheilua seuraavat kumpikin ja niiden tuloksia soitellaan keskenään päivittäin, jopa kesken esim. jääkiekkopelien. Molemmat ovat tarkkoja rahoista ja tykkäävät olla perheen "kukkaron vartijoita". Nämä "kaksoset" ovat myös kunnollisia miehiä ja pitävät perheestään hyvää huolta :)

Poikanen perheineen oli eilen Kivimäessä  pikästä aikaa. Vaimo kun aloitti sairaanhoitajaopinnot ja pikkuiset aloittivat hoidon niin kiirettä on perheessä riittänyt. Onneksi Tähtisilmällä ja Prinsessalla menee hoidossa kivasti ja ovat saaneet sieltä kavereita. Varmasti arki on aika raskasta, mutta nuorena jaksaa sanoi mammelin anoppi ;)


4 kommenttia:

Jannen Kuvia ja Kuulumisia kirjoitti...

Kiitos taas hienoista kirjoituksista.

Anonyymi kirjoitti...

olipa hauska kirjoitus.kaksoset,hihhih...

Sirkku kirjoitti...

Kirjoituksessasi oli yksi yksityiskohta joka huojensi minua suuresti. Sanoit, että isä ja poika soittelevat toisilleen urheilutuloksista. Minä olen pitänyt miestäni vähintäinkin outona, kun hän puhelimessa ruotii urheilutuloksia kaverinsa kanssa. Että siis muutkin miehet tekevät jotakin niin outoa, se on huojentavaa.

MaMMeli kirjoitti...

Kiitos kun jaksatte lukea näitä juttujani:)
Sirkku: Miehethän on joskus "outoja" ;)