tiistai 11. tammikuuta 2011

Työpäivän jälkeen......

Vaari ilahdutti mammelia raskaan työpäivän jälkeen...laittoi linnunpöntöt seinään :) Korvat väsyneenä mammeli tuli töistä...päiväkodissa pienten puolella välillä tuntuu, että yhtään enempää ei tälle päivälle ääniä, kiitos....Ajattelin, että kun pääsen kotiin ruokin lampaat ja nautiskelen rauhasta.....
Vastassa eteisessä oli tämä nelikko...ei me mitään pahaa olla tänään tehty, tuntuivat mammelin karvakorvat sanovan silmillään;) No, eihän mammeli vihainen ollut, vaikka eteinen oli "siivottu". Koko karjalle ruokaa ja ulos, sitten on mammelin vuoro palautua työpäivästä. Ihanaa, kun ei tarvitse tulla tyhjään kotiin :)

Huomenna on pikku-lauantai ja aamuvuoro töissä.....aamulla töihin mennessä ajattelin, että kuinka ihanaa, kun on työ minkä kokee tärkeäksi:)

13 kommenttia:

Eloise kirjoitti...

Voi miten ymmärrän korviasi :). Minunkin korvat menevät töiden jälkeen "kiinni", hiljennän televisioita, vältän hälyä... Valitettavasti omien lasten asiatkin menevät välillä ohi korvien :/, saan sitten aiheellista palautetta "Äiti, sä et kyllä kuuntele!" Ja sitten yritän taas terästäytyä. Vaan kun on 8 tuntia korvat auki 22 lapsen tarpeille ja asioille, niin jossain vaiheessa ne vaan ei ota enää mitään vastaan... ja se on inhimillistä.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Ihania vastaanottajia sinulla =)
Eikä se heidän siivoamisensa ole niin kamalaa kun että joku muu olisi sen tehnyt ;)
Mukavaa iltaa ja pikkulauantaita!
-päivi-

Malli kirjoitti...

Harvoin maksetaan palkkaa, jos leikkii ja laulaa työssään!
(Muusta ei nyt puhuta mitään)
Kivasti ovat linnunpöntöt löytäneet paikkansa!
Voi, noita Mammelin rakkaita otuksia!

Marianne kirjoitti...

Voi noita sun ahkeria apulaisia <3 kyllä kelpaakin tulla vastasiivottuun kotiin.. linnunpöntöt on suloiset, ihan kohta on kevät ja ehkäpä pönttöön muuttaa uusi asukki ;)

tuksu kirjoitti...

Tosi kivat linnunpöntöt teillä kuistin seinällä :) ja ihana tuo Mammelin vastaanotto-komitea eteisessä. :) tärkeää työtä teet! Ja varmasti sydämellä:)
Mukavaa pikku-lauantaita sinne
tuksu

Jaana kirjoitti...

Olen joskus myös ollut päiväkodissa työssä. En juurikaan kaipaa sinne, ainakaan nyt kun kotona tätä meteliä tuntuu riittävän. Työssä on kuitenkin se hyvä puoli, että voi laittaa työpäivän päätteksi oven kiinni..minäkun yritän istua hiljaa kodinhoitohuoneessa "piilossa" niin jo on sen seitsemällä asiaa, ja yhdelle kun sanon jotain, niin jo kielii seuraavalle missä äitee piileksii :)
Eläimet on elämän suola, meidän Elkku kisuneito lähtee huomenna leikkaukseen..kisupentuja ei jakseta enää hoitaa..

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä tekis terää meikäläisellekin päästä noihin "pajutiloihin" tuulettumaan! Taas on niin kauniita kuvia ja kivoja ostoksia.
Joulu on siivottu pois ja on jotenkin niin vetämätön olo. Kaikenlaista hommaa olisi suunnitelmissa, mutta sille asteelle ne onkin jääneet...
Ehkä loppuviikolla tai ensi viikolla pääsen Oulun ja Tornion/Haaparannan suuntaan käväisemään, olis jotain piristystä.
Mukavaa tammikuun jatkoa!

Irmastiina kirjoitti...

Hienot nuo linnunpöntöt. Ihania eläimiä teillä, niin sisällä, kuin ulkona (lampolassa)..:)

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihanat , eläväiset eläinlapsoset.
On niin kotoisen näköistä.
Hienoa että olet oikealla alalla.
Mukavaa pikku-lauantaita!

Liisa kirjoitti...

Varmasti kaipaa jo hiljaisuutta työpäivän jälkeen.
No, eihän mamma nyt vihainen ole kotimiehille jotka noin näisti ottavat kotiintulijan vastaan.

Ihania nappisilmiä!

Riitta kirjoitti...

Voi miten kivat nuo linnunpöntöt! Ostoksiasi ihailin edellisestä postauksestasi :) Tosiaankin sinulla on monta suloista vastaanottajaa kun pääset töistä! Välillä koirakuume iskee kovastikin meille, mutta todellisuudessa meillä ei ehkä kuitenkaan olis tarpeeksi sille aikaa eli odotellaan jospa elämä vähän tasaantus ! Mukavaa pikku-lauantaita sinulle :)

Katja kirjoitti...

Se äänekkyys on kyllä asia jota en kaipaa päiväkotityöstä tippaakaan. Jotenkin siihen ei edes totu ja joskus tuntuu työpäivän päätteeksi että korvat soi.
Mutta työ on tärkeää!

tarutikki kirjoitti...

Usein on täällä samat ajatukset työpäivän jälkeen. Koirille ruokaa ja sitten vain omien ajatusten pariin. Ainahan se ei onnistu, mutta hyvä kun joskus :)