keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Kuka voisi vastustaa?

Vaari se on keittänyt kaurapuuron joka aamu n. 3 vuotta. Sitä ennen vaari ei osannut keittää, kuin perunat. Ollessani laitoksella aikanaan lapsia saamassa hän yritti keittää puuroa ja lapset sitten olivat ihmetelleet, että mitä nuo mustat tässä puurossa on? ;) Sitten kun vaari oppi puuron keiton salat hän on keittänyt sitä joka aamu ja nimenomaan KAURAPUUROA....sattuneesta syystä mammeli ei joka aamu puuroa halua, mutta silloin tällöin:)

Vaarin puolustukseksi täytyy sanoa, että onneksi hän ei ole kokki kolmonen, koska jos hän vielä ruokaakin huushollissamme laittaisi, mitä hän enää minulla tekisi? Hän kun on muuten sellainen tehopakkaus Kivimäessä:)

No, jos aamulla syö vaarin tekemää kaurapuuroa ja
tältä kuvan pikkukullalta joka aamu saa aamupusun, niin eiköhän mammelin päivä ala hyvissä merkeissä. Kuka näitä höpönassuja voisi vastustaa???;)

6 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kaunis kirjoitus omasta ihanasta perheestäsi, sinulle rakkaista ♥

Heli kirjoitti...

Kaurapuuro on ihanaa, voisin syödä sitä joka päivä kun vain joku keittäisi.. ei mukamas jaksa eikä viitsi koskaan sitä keitellä aamulla, meillä syödään sitä ennemminkin iltapalalla, mutta aivan liian harvoin.

Riitta kirjoitti...

Kaurpuuro omppuhillon kaa on taivaallinen aamuherkku! Ihana postaus sinulta :) Mukavaa viikonlopun odottelua

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Aina, joka kerta kun täällä pistäydyn tulee ihana fiilis. Sie ossoot kertoo asioita niin mukavalla tavalla ett lukija pääsee heti tunnelmaan sisälle, aivan kuin juteltaisiin nenäkkäin. Miekii joka vain törrötän tuvassani oon piässy siun mukana pistäytymmään jos vaikka missä :) Ja arvaas mitä .. kohta on tuas viikonloppu ja Mammelilla vapaat .. mitähän myö sit saahaan nähtäviks :-) t. hanne

Irmastiina kirjoitti...

puurolla minäkin päiväni aloitan..:) Ihana kuva Almasta!

seijastiina kirjoitti...

Kaurapuuro se miehen ja naisen tiellä pitää.
Koiralle voisin antaa vaikka kuonopusun ♥