torstai 13. tammikuuta 2011

Pikkujuttuja

Mustaviinimarjakranssi sai ylleen uudet nauhat pitsistä. Joulunpunaiset sai väistyä ja näitä pitsisiä katsellaan pitempään....kai ;) No esim. pääsiäisena kransiin voi laittaa jotain keväistä.


Yläkertaan menevässä portaikossa on lapsistamme 1-vuotis kuvat, nyt sain päähäni etsiä siihen jonkun kivan sisustustarran siis joku lause tms. Kuulemma Kodin Anttilassakin on jotakin tekstejä, täytyy käydä katsomassa, kun Tampereelle seuraavan kerran menemme.
Nuppu nukkuu taas lempipaikallaan, ruokailuerkkerin sohvalla. Meidän kisut on nyt viihtyneet paljon sisällä. Nuppu käy vain ulkona tarpeillaan, Niilo tuskin sitäkään, se haluaa nyt osittain käydä sisällä hiekkalaatikolla. En tiedä johtuuko tämä sisällä ole paljosta lumesta vai ovatko pelästyneet jotakin ulkona. Niille ei ole tyypillistä tämä "nynnyily" yleensä ne tykkää olla paljon ulkosalla.

Huomenna taas perjantai ja se sopii minulle:) Raskas työviikko kohta takana, joten lepo tekee ihan hyvää. Minua pyydettiin suunnittelemaan Tuomasmessuun pikkualttari ja mielelläni sen teen. Alankin miettiin aihetta....

9 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Sisustustarroja löytyy myös www.tarravimma.fi. Minä olen hommannut sieltä, kun kauppoihin on niin pitkä matka! Tykkäsin, saa välitä oman värisensäkin.

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana kranssi<3
Ihan sama juttu meillä kissojen kanssa. Kukkanen , vanhempi kissa käy enempi ulkona. Vili ei juurikaan tykkää ulkoilla. Hiekkalaatikolla raapustelee mielellään. Yleensä Vili on viihtynyt hyvinkin ulkoilemassa.
Kai tuo lumen paljous kauhistuttaa tms...
Kivaa viikonloppua<3

Liisa kirjoitti...

Kaunis kranssi, voi koristella eri teemalla vuodenaikojen mukaan.

Marianne kirjoitti...

Mäkin tykkään tosta kranssista!! Vai että viinimarjapuskan oksista, hyvä vinkki ens kesään ;)
Mä oon kattellu Kärkkäisellä käydessäni sisustustarroja, maksavat vain muutaman euron siellä ,kun sisustuskaupoissa saa pulittaa joskus useitakin kymppejä.

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis tuo kranssi pitsienkin kanssa... Ihanat nuo kuvat lapsista..:)

Johanna kirjoitti...

Kaunis kranssi, ja ihanat nuo kuvat <3

Mukavaa viikonloppua!

tuksu kirjoitti...

Tosi ihana kranssi. Ja koristeita muuntelemalla palvelee ympäri vuoden. Kun pölyyntyy, voi ihan viedä suihkuun :) Joku nettikauppa oli, josta noita tarralauseita löytää...googelsta varmasti löydät.
Mukavaa viikonloppua sinne. Täällä odotus jatkuu
tuksu

Eija kirjoitti...

Kiva kranssi, pitsit tuovat sille oman viehätyksensä. Meidän kisuli käy vain pikapikaa ulkona, ei tykkää lumesta ;D
Postita vaan "se" Enkelin pusero, kun ehdit ;D

Olivieno kirjoitti...

Kaunis kranssi! Meillä ei kissat käy ulkona ollenkaan mutta koiria ei taas meinaa saada ulkoa sisälle! Kuulin tutultani, joka asuu aika lailla mettikössä Pirkkalassa, että siellä on nähty useita kertoja ilveksiä. Ovat nälissään tulleet asutuksien lähelle. Joskus kotieläimet vaistoavat villieläinten käynnit eivätkä siksi halua ulos.