perjantai 14. tammikuuta 2011

Esikoisemme

Esittelen teille ihan ilman lupaa esikoisemme....Tässä kuvassa hän pitää veljensä poikaa sylissä, pikkuisen kastepäivänä:) Tyttäremme täyttää 28-vuotta maaliskuussa. Syy miksi haluan esikoisesta kertoa on se, että hän on niin rakas....niin ja sitten se, että hän valmistuu lähiaikoina sairaanhoitajaksi. Olen hänestä niin kovin ylpeä:) Hän on suoritunut niin raskaasta urakasta hienosti. Peruskoulun jälkeen hän meni lähihoitajakouluun ja valmistui koulusta hyvin arvosanoin 18- vuotiaana. Sen jälkeen hän on synnyttänyt kaksi suloista poikaa v. 2003 ja 2006. Ollut vilkkaille pojilleen ihana äiti ja miehelleen rakastava vaimo. Hoitanut lapsia kotona ja välillä tehnyt raskasta hoitotyötä. Opiskeluaikanaankin hän on ollut aina välillä töissä ja tehnyt läksyjä sekä lukenut tentteihin välillä varmasti viimeisillä voimillaan. Kohta on aika huokaista ja juhlia! Kaiken tämän ahkeruuden edelle menee kuitenkin esikoisemme lämmin sydän...hänellä on sellaista sydämen sivistystä, mitä ei voi kirjoista lukea:) Hän on siis sairaanhoitaja, jonka uskon jokaisen haluavan vierelleen sairauden sattuessa. Jos teistä tuntuu, että nyt mammeli kyllä liiottelee, niin mammeli tietysti katsoo asioita rakkauden silmälasein, mutta kuka tyttömme tuntee luulen, että yhtyy näihin kehuihin. Ja ansio tästä kaikesta ei suinkaan ole meillä vanhemmilla vaan Taivaan Isä on hänestä huoletinut hyvin:)
Tämä ilta on mennyt syödessä;) ja Tuomasmessun alttarin valmistelemisessa....aiheeksi halusin alttariin ottaa: Lasten kaltaisten on Jumalan valtakunta:)

Mukavaa, rentouttavaa, iloista ja tunnelmallista viikonloppua TEILLE KAIKILLE:)

13 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kauniita sanoja tyttärestäsi! Ja varmasti hän on myös kaikkien niiden sanojen vertainen, onhan hänellä äitinä noin ihana Mammeli ja isänä tuollainen kultainen Vaari!

Irene kirjoitti...

Esikoiset ovat rakkaita niin kuin muutkin lapset. Mutta he ovat ensimmäisiä ja joutuvat raivaamaan tietä muille. He ovat vastuuntuntoisempia ja ehkä yritteliäämpiäkin kuin muut lapset. He jollakin kummallisella tavalla kantavat huolta myös pienemmistä sisaristaan. Tässäkin kuvassa esikoisella on pikkusisaruksensa lapsi sylissä.
Urhea, paljon lyhyessä elämässään aikaansaanut, sydämellinen tytär sinulla! Saat olla ylpeä pystypäinen äiti!

Palaga kirjoitti...

Onnea ja siunausta tyttärelle ja rakastaville vanhemmille!

Sirutuuli kirjoitti...

Kauniisti sanottu ♥

Tuula kirjoitti...

<3

Oikein hyvaa viikonloppua!

Irmastiina kirjoitti...

Kauniisti kerrottu esikoisesta... Oikein paljon onnea hänelle.<3
Onnea myös nyytille hänen sylissään... onnea elämän taipaleelle!

Mari kirjoitti...

Onnea tyttärelle ja myös vanhemmille <3 Kauniisti kirjoitettu!

tuksu kirjoitti...

On ihanaa, kun tytär on onnisyunut elämässään :) Hän on saanut kotoaan hyvät eväät, sekä kultaisen ihmisen mallin :) Onnea teille molemmille. Kuitenkin, viiden lapsen äitinä sanon, että vaikka olisivat saaneet ns. "samat eväät" lapset aikuisina tekebvät omat valintansa ja aina ne eivät ole hyviä....mutta rakas on tuhlaajapoikakin, silti. Äidit ovat sellaisia :) äidin rakkaus on loppumaton.
Kiitos puhuttelevasta postauksestasi :)
tuksu

Susanne kirjoitti...

Kauniisti kirjoitit tyttärestäsi! Hienosti hän on elämässä menestynyt! Onnittelut sairaanhoitajaksi valmistumisesta!
Mukavaa viikonloppua!

Johanna kirjoitti...

Todella kauniisti kirjoitit esikoisestasi! Oikein paljon onnea valmistumisesta hänelle! Se on hieno tunne kun on iso urakka takana, ja saa valmistumispaperit käteen :)

Johanna kirjoitti...

Laitoin sinulle sähköpostia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniita sanoja kauniista tyttärestä! :)

Olen hyvin saman ikäinen, täytän tosin heinäkuussa 29. Mulla on kaksi poikaa -05 ja -07. :)

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut sekä tyttärelle että ylpeälle äidille, joka kauniisti kirjoittelee!