perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tervetuloa mammalaan

Oma koti kullan kallis. Kotimme sijaitsee Kivimäki nimisellä tilalla. Kivimäessä on uusi ja vanha puoli. Uudella puolella on tämä talo ja vanhalla puolella on n. 200 vuotta vanha hirsimökki ja aitta. Vanhalla puolella on myös ulkosauna, varastot ja maakellari.

3 kommenttia:

pikku-pihlaja kirjoitti...

Moi vaan! Huomasin vasta että olit kommentoinut blogitekstiini! :) Tilaustöitä oon kyllä tehny, vaikka huutikseen en oo mitään kerennyt (jaksanut) tehdä. Ehkä syksymmällä sinnekkin, tai jos innostus iskee... Ota yhteyttä miun sähköpostiin, jonka osoite on miun blogin sivupalkissa, niin suunnitellaan... :) Ihanaa kesää siulle! Teillä on hurmaavat lampaat! Miekii olisin halunnu meille tuohon pihalle, mutta jäi vielä tänäkesänä hankkimatta.

Naapuri kirjoitti...

Terveisiä Santamäestä!
Piti tulla heti katsomaan sivustot ja ihastuahan sitä tarvi =) !!!!
Niin hienot sivut olet saanut aikaiseksi. KIITOS viimeisestä Teille kaikille. Oli oikein mukavaa. Pöydät notkui mitä makoisempia herkkuja. Teillä käydessäni sain TAAS sen sisustus vimman joka aika ajoin pulpahtaa esiin. Kirpparille olenkin jo aikaisemmin saanut kerättyä tavaraa, joten enään ei tarvi kuin saada ne sinne vietyä ja sitten taas voipi jotakin kivaa hankkia tilalle. Isäntä ei oikein meillä aina tahdo ymmärtää, mutta onneksi nyt tiedän jonkun joka myös on hurahtanut asiaan =)))
Mukavaa syksyn alkua ja työniloa!
terv. emäntä tien toiselta puolen =)

mammeli kirjoitti...

Hei naapuri!

Oli mukava kun kävitte, kiitos vielä Jenninkin puolesta. Mullakin on ollut Oriveden kirppiksellä pitkään pöytä ja olen myynyt kaikkea vanhaa romua. Eihän nuo miehet oikein ymmärrä tätä sisustus vimmaa, mutta voishan sitä olla pahempiakin hullutuksia :)Hyvää syksyä teillekkin ja nähdään! Täytyis saada aikaiseksi tilata sulta jalkahoito:)T: Kivimäen emäntä