keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Ninnin kanssa postia hakemassa

Meidän mukavat naapurit rakensivat tämän postilaatikkokatoksen jo paljon meidän muuttoa tänne. Ystävällisesti he tekivät katoksesta niin leveän, että meidänkin postilaatikko mahtui mukaan :) Viikolla posti tulee, siis tähän laatikkoon ja viikonloppuna aamulehti tulee vähän kauenmaksi sellaiseen yhteislaatikkoon. Sellaista täällä maalla :)
Innolla menin postia hakemaan, kun oli pieni toivo, että ihana paketti Wilhelmiinalta Kotiliedestä voi tulla jo tänään :) Tänään se ei vielä tullut, mutta huomenna taas uudella innolla postia hakemaan...
Ninni on aina mukana postinhakureissulla <3
Tuuli se tuivertaa Ninninkin turkkia, mutta siitä viis, kun vain saa emännän mukana pirpoitella...
Kotona odottaa Nuppu-kissa ja ruoka, voisiko enempää koira toivoa <3

7 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Koirasi ja kissasi on suloisia!:)
Postinhaku on aina kivaa kun ei tiedä mitä jännää sieltä tulee. Silloin varsinkin se on ihanaa kun odottaa jotain mieluista pakettia niinkuin sinä tänään.
Edellisessä postauksessa ollut kuistisi on tosi ihana, kauniisti sisustettu ja valoisa!

Vekarus kirjoitti...

Tuohon edelliseen pitää vielä kommentoida, että teillä on ihana lasikuisti. Minäkin olisin sellaisen halunut huvilalle, mutta se jäi nyt vain haaveeksi...

Bullukat kirjoitti...

Taitaa tuo apulainen olla ihan ruokapalkalla :)

MariaK kirjoitti...

Suloisia pikku veijareita! :)
Tuo edellisen postauksen kuistikuva on kyllä ihana. Sohva on erityisen suloinen pikkupöytineen!
Meille ei tähän tontille mahtunut lasikuistia, josta suuresti haaveilin. Se harmittaa, mutta pienellä tontilla joutuu tinkimään. Ihailen sitten täällä blogeissa sydämeni kyllyydestä! :)

Piipa kirjoitti...

Upea postikatos!! Meillä naapuri rakensi sellaisen metalliputki hirvityksen, onhan se ihan toimiva, muttei kauneudella pilattu. Kirja postia minäkin olen odotellut viikkokausia...odottavan aika on pitkä!
Aivan upea kuisti teillä, puusohva on hurmaava!!

Pihlajanmarja kirjoitti...

Taitaa Nuppu ola noista se isompi kuvasta päätellen. Meillä jokunen kissa on Rullea kevysempi, mutta Eddiekin melkein 2 kg painavampi.

Olivieno kirjoitti...

Ninni on ihan kuin meidän Pulmu (paitsi selvästi puhtaampi!) Ja Ninnikin sopisi meidän kissaksi ♥