lauantai 21. marraskuuta 2009

Tauti helpottaa

Vihdosta viimein saimme toisen seinävalaisimen portaikkoon. Kesti yli puoli vuotta ennenkuin valaisinliike pystyi toimittamaan toisen samanlaisen.
Tauti tuntuu helpottavan, jos näin vähällä pääsin olen onnellinen. Vielä on vähän vetelä olo ja kurkku karhea, mutta kyllä tämä tästä. Kyllä taas huomasi kuinka tylsää on olla kipeä, kaikki tuntuu harmaalta ja kurjalta:( Mulla onkin pieni suunnitelma huomisen pään menoksi...Ukko-kultaa pitäisi alkaa pehmittämään....


Niin ja kiitos teidän ihanista kommenteista ja huolenpidostanne <3

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ompas pitkä toimitusaika lampulla! Kiva kuulla että tauti helpottaa ;) Mukavaista lauantai-iltaa!

Matami Mimmi kirjoitti...

Mulla olis ollut kolme tuollasta lamppua. Tosin ilman koristeita. Ihan kultasella reunuksella vaan. Eikä olis ollu piiitkäää toimitusaikaa ;) No mut taidat tykätä noista koristeista, joten ei olis kuiteskaan onnistunut. Mukavaa sunnuntaita :)

Sari kirjoitti...

Yritin kurkata missä menee lampun johto =))))) Siis meneekö näkösällä? Ainakin on huomaamaton jos menee =))))
Jaksuja paranteluun =))))

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanaa,että alat toipua.Huomenna töihin,eikös niinettä hyvä tyäntekija sairastaa vapailla ollessaan.
Asiasta kolmanteen:.. koirasi cotton...eikös se ole sukua bicon havannaiselle.Meille kotiutui eilen sellainen 8vko kerä.Mulla pallo ihan hukassa sen kanssa,kun ei aiemmin ole ollut koiraa.Ihan menee opetellessa.Voisitko antaa vähän vinkkejä pikkuisen hoitoo,ruokailuun,ulkoiluun,opettamiseen ja etenkin pissa-ja kakka asioiden oikeaan oppimiseen.Missä vaiheessa voin ruveta ulkona tarpeilla käyttämää...ym.ym...tai jos ois vinkkiä jostain hyvästä koirakirjasta.KIITTI jo etukäteen.Laita vaikka s-postii jos viitsit.

Suloista sunnuntaita:)

Susanne kirjoitti...

Mukava kuulla että voit jo paremmin ja tauti helpottaa!
Kauniit seinävalaisimet. Sopivat niin hyvin tuohon portaikkoon. Kauan jouduitte toista valaisinta odottamaan.