tiistai 7. kesäkuuta 2011

Enkeleitä on :)

Tämä kuva puhuttelee nyt minua......
nimittäin eilen illalla kuopus oli kaverinsa kanssa ajelemassa skootterilla. He olivat menossa porukalla grillaamaan.....neitosemme oli kyydissä ja kaveri menetti skootterin hallinnan soratiellä kurvissa, jossa oli irtosoraa. Molemmat liukuivat pyörän mukana jonkin matkaa. Kuljettaja menetti vähäksi aikaa tajuntansa, kun löi päänsä, hän sai myös ruhjevammoja käsiinsä ja vähän muuallekkin. Meidän tyttö sai vain ruhjevammoja käteensä ja polveensa. Meidän saapuessa paikalle tyttäremme kaveri oli shokissa ja muutkin nuoret järkyttyneitä. Poliisit tulivat meidän jälkeemme ja ambulanssikin, vaikka sen tulo kestikin. Tytöt tarkistettiin Tays:issa, meidän neiti pääsi yöllä pois ja hänen kaverinsa tänään aamupäivällä. Tästä kaikesta selvittiin aivotärähdyksellä, ruhjeilla, skoottetin pienillä naarmuilla ja rikkoutumisilla, kypärien menetyksellä(tälläisen jälkeen on aina uusittava kypärät) ja molempien tyttöjen housuilla. Aineelliset vahingot ovat mitättömiä ja tyttöjä suojeli Suojelusenkelin siipi!!! Tänään on ollut niin kiitollinen mieli, kun Taivaan Isä varjeli omiaan:)))) Toivon, että nuoret oppivat tästä sen, mitä me vanhat aina hoetaan: AJAKAA VAROVASTI!


Vanhan leikkimökin ikkuna tässä kuvassa. Meillä päin niin kuin varmaan koko Suomessa on hellettä. Varjossa oli päivällä +29 ja päiväkodin piha oli KUUMA! Onneksi varjonpaikkojakin löytyy. Alkaispa pian loma, että sais olla päivät pitkät KOTONA :)

19 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Hyvä ettei kenellekkään pahemmin käynnyt, tyttö turvassa omassa kotona. Meillä poika jo luopui Moposta ja odottelee ja säästää autokouluun, joka alkaa marraskuussa. Saa mennä illalla ajoissa nukkumaan ja nukkua yöt kunnolla kun ei tarvitse miettiä missäköhän poika luuraa ajokkinsa kanssa.

Irmastiina kirjoitti...

Kyllä suojelusenkeli oli läsnä, tyttöjen kolarissa.♥

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi suojelusenkelit ovat jatkuvasti hereillä ja valppaina. Meidänkin pojan suojelusenkelillä oli eilen tärkeä tehtävä suojella poikaamme ettei käynyt pahemmin. Moottorisahan terä lipsahti polveen. 12 tikkiä. Onneksi sentään selvittiin pelkillä tikeillä.

Pami kirjoitti...

Onneksi ei todellakaan käynyt pahemmin.

Mutta sen verran voin sanoa, että skootterit eivät ole sorateiden kulkupelejä. Meillä ostettiin tyttärelle ihan mopo ja poikakin ajoi sillä. Kun poika sai kevarikortin, niin vaihdettiin mopo kevariin ja siihenkin soratierenkaat. Kuluvat kyllä sitten asfalttiajossa turhan nopeasti. Mutta kun meilläpäin on niin paljon sorateitä.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Onnea ja enkeleitä on ollut matkassa <3
Mukavaa loman odotusta!
-päivi-

tuksu kirjoitti...

Olipa ihana kuulla, että Enkeli oli paikalla!
Täällä meidän kaupungissa kuoli vast'ikää lastenlastemme Ystävä, 15-vuotias poika, kun mopo-onnettomuus yllätti.
Halausta sinne :)
tuksu
p.s. en onnistunut lähettämään kommenttia kirjautuneena, siksi anonyymi
tuksu

tarutikki kirjoitti...

Onneksi tytöille ei käynyt pahemmin.
Meillä ajellaan nykyisin kevarilla, mutta minä yritän olla murehtimatta, eihän sille täältä kotoa mitään voi, jos tien päällä jotain sattuu.
Lomaa minäkin kovasti odotan, vielä puolitoista viikkoa ja sitten...:)

Heli kirjoitti...

Oijoi, onneksi selvisivät noin pienellä! Meilläkin tyttö skootterilla ajelee, toivottavasti ei mitään satu.

Tuo patsas on tosi ihana, tykkään noista Willow Treen ihanista patsaista kovasti! (meillä on kaksi sellaista ja lisää tahtoisin)

gone to the beach kirjoitti...

Tässä koirulin kanssa kirjoitellaan ja huokaistaan helpotuksesta. Koirulimme antaisi pusunsa sinne toipilaalle aivan varmasti (katsoppa blogistani millaisen pusun :) ) ja olemme silminnähden onnellisia että oli onni ja suojelusta matkassa ettei käynyt vakavasti siellä tiellä.

Sesse kirjoitti...

Onneksi ei käynyt pahemmin! Suojelusenkeli todella oli paikalla!

PikkuBertta kirjoitti...

Onneksi oli suojelusenkeli mukana matkassa....kiitos TaivaanIsälle.

Katja kirjoitti...

Onneksi oli enkelit matkassa!

Lovviisa kirjoitti...

Aina enkeli lasten olalla :)

Villiviini kirjoitti...

Tähän aikaan suojelusenkeleillä varmaan riittääkin töitä. Hyvä ettei käynyt tuon pahemmin, sillä peltiä ja vaatteita saa aina uusittua. Teillä on nyt ollut hyvä päivä, täynnä kiitosta.

mummeli kirjoitti...

Enkelin varjelus oli tytöillä mukana! vahinkojahan ei aina voi välttää, mutta onneksi oli varjelus mukana. Pikaista paranemista tytöille!

Hannele kirjoitti...

Huh, onneksi ei käynyt pahemmin! Kyllä ne suojelusenkelit vaan saa olla ahkerana.
Ihania kesäpäiviä Kivimäkeen :)

Sara kirjoitti...

Kyllä se suojelusenkeli on ollut matkassa mukana, kun on tosiaan säikähdyksellä selvitty. Hyvä niin!! Itse aina lenkillä katson kauhulla kun nuoret ajelevat miten sattuu noilla skoottereilla ja vieläpä vähissä vaatteissa ( en halua siis yleistää teidän suunnalle)mutta kauhulla katselen sitä menoa. Kyllähän sitä on itsekin tullut oltua mopon kyydissä teepaita päällä jne..Ja onneksi on ollut suojelusenkeli matkassa myös minullakin. Joten varovaisuutta tosiaan tarvitaan, varsinkin kun liikenteessä ajelee muitakin ja mopolla mentäessä ei ole suojaa ympärillä niin kuin autoissa! Mukavaa kesän jatkoa koko perheelle :)

Pomppalooran emännät kirjoitti...

Onneksi oli enkelit matkassa!

Leedu kirjoitti...

Enkeleitä onko heitä moni kysyy. Tässä todiste enkeliden olemassaolosta ja ennen kaikkea siunaavista ja rukoilevista vanhemmista. Kiitos Luojalle huolenpidosta. Hyvää kesää ja tytöille pikaista paranemista. Toivottelee äiti jonka poika on ollut samanlaisessa tilanteessa parivuotta sitten.