sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Ihanuuksia siskon pirtissä

Kyläreissulla siskolla napsin vähän kuvia hänen ihanasta kodistaan. Jos sisko sinua huolettaa vähän huonosti otetut kuvat ja jotkut ylimääräiset tavarat kuvissa esim. lelut, niin älä välitä lukijani ovat siihen tottuneet, että kuvaaja on amatööri:)
Siskoni talo on täynnä ihania yksityiskohtia. Tässä vähän näkymiä pirtistä. Ihania vanhoja huonekaluja, suloisia tekstiilejä ja kauniita sisustusjuttuja.
Pirtin seinät ovat hirrestä ja siellä on kotoinen tunnelma. Siskolla on nyt punainen kausi ja keväällä alkaa kuulemma taas vihertää huushollissakin:)
Vanhoja valokuvia rakkaista ja ihania valaisimia.
Tämäkin vanha kaappi on mielestäni tosi kaunis.
Vanhat tuolit on päällystetty ja samaan sarjaan on päällystetty myös vanha keinutuoli, joka ei nyt kuvissa näy. Ei ihme, että sisko kotona viihtyy, kun sisällä on näin kaunista ja ikkunasta on järvimaisema. Jouten ei siskoni kyllä ehdi olla, siitä pitää huolen heidän viisi lastaan perheineen. Tänä vuonnakin on jo kaksi lastenlasta lisää tulossa ja loppua ei ole näköpiirissä:) Ihana mammala tämä koti <3

8 kommenttia:

Siru71 kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Todella kaunis koti siskollasi sekä ulkoa, että sisältä :)

Nina L kirjoitti...

Oikein kaunista ja viihtyisää. Omat tavarat eivät kuvissa haittaa, emmehän lue sisustuslehteä vaan ihastelemme elävää kotia :)
Hyvää alkavaa vuotta!

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunis on siskosi koti.Ihanaa asustella lähellä luontoa ja etenkin järvenrannalla:)

Marge kirjoitti...

Heissan!

Siskosi koti on erittäin kaunis ja kodikas!! Ja amatöörikuvaajiahan me (melkein) kaikki täällä blogimaailmassa olemme, minä ainakin:) Minusta ottamasi kuvat ovat hyvät:) ONNEA ja SIUNAUSTA kihlaparille!! Tekstisi rakkaudesta oli hyvin osuvasti kirjoitettu!:)) Muutenkin tykkään kirjoituksistasi, ne ovat niin lämminhenkisiä, aitoja ja pirtsakoita!!:))

Pihlajanmarja kirjoitti...

Onpa kutsuvat nojatuolit ja tuo sohvahommeli, missä nalle nököttää on ihana.

LeenaJohanna kirjoitti...

Kaunis koti siskollasi.
On niin tunnelmallista.
Tällä yksi amatöörikuvaaja lisää.
On siunattua kun on iso perhe ympärillä.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kris kirjoitti...

Moi taas!
Meilläkin oli kaikki seinät puunvärisiä... kunnes tajusin että vaaleat seinät tekee koko huushollin valoisammaksi ja isäommaksi ja maalipensseli oli silloin kovalla koetuksella ;)
Nämä sun kuvat on kuitenkin viihtyisän näköiset...ihanasti kalustettu. Se ei haittaa ollenkaan että elämisen merkit näkyy :)

Olivieno kirjoitti...

Teillä kulkee siis suvussa tuo kaunis sisustusmaku! Ihanat verhot! Ja onnea nuorelle parille!