torstai 18. helmikuuta 2010

Rauhallinen ilta

Nautin niin näistä rauhallisista illoista. Töiden jälkeen käyn yleensä tallilla ja sitten kipin kapin omaan kotiin. Viihdyn liiankin hyvin kotona, että minua on vaikea arkisin saada lähtemään mihinkään. Työkaverit nauraen kiusaavatkin minua, että hakevat illalla lenkille. Minä kauhistuneena sanon, että älkää vaan tulko hakemaan, kun viihdyn niin sohvaperunana:) Huomenna onkin jo perjantai ja haemme vanhemman "lainalapsemme" meille viikonlopun viettoon. Nuorempi lapsista on kipeänä, joten hän ei nyt tule ollenkaan tänä viikonloppuna. Aionkin nyt hemmotella tätä vanhempaa lasta, kun usein pienempi vie niin paljon voimavaroja. Mitähän mukavaa sitä keksitään?

Kuvassa oleva pöytä ja tuoli on hankittu joskus huutokaupasta. Pöydän alla oleva "kirjapino" on pikkulaatikosto, johon voi laittaa jotakin pientä säilytykseen. Pöytälampun ostin joskus Kodin Anttilasta.
Sain tämän lasisen tarjoiluastian anopilta yllätyksenä. Tänään Ukkokulta kävi vanhempiaan katsomassa ja hänen äitinsä lähetti tämän kauniin lasiastian minulle<3 KIITOS!

Olen iloinen taas uusista lukioistani, tervetuloa seuraamaan Kivimäen elämää ja KIITOS kaikille ihanista kommenteistanne<3

7 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Upeita hankintoja olet tehnyt huutokaupasta!

Minä myös nautin kovasti kotona olemisesta ja viihdyn laillasi liiankin hyvin kotona. Olen tosi laiska lähtemään mihinkään:)

Anastasia kirjoitti...

Upeita huutokauppalöytöjä sinulla! :)

Katja kirjoitti...

Rauhalliset illat on kyllä herkkua. Alkaa meillä sitten kun pienemmät nukkuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana on tuo pöytälamppu. Tuollaisen kirjapino laatikoston voisi periaatteessa tehdä vaikka itse :)

minnamarika kirjoitti...

Hei!

Minä myös olen oikea tupajumi :)))

Tuo pöytä sekä tuoli ovat niin ihanat yhdessä! Minulle tulee jostain syystä Englanti ja Miss Marple mieleen.. Kuvittelen hänet istumassa tuolilla kudin käsissään, pöytälampun valossa,ratkomassa murhamysteereitä ;))

Mukavaa alkavaa viikonloppua!!

Wilhelmiina kirjoitti...

Kiitos sinulle jälleen :)
mutta kun miekin olen sohvaperuna -ei sitä tunnetta ei voita mikään. Mutta jos on kiva koti ja missä viihtyy niin näin se menee -kauniissa ympäristössä saa antaa itselleen sitä aikaa jota muutoin ei saa.
Ihanaa viikonloppua! miedänkin lapset menivät laina mummilaan!

Anonyymi kirjoitti...

Sylitelkää ! Siitä lainalapsi taatusti tykkää. Leppoisaa viikonvaihdetta Mammeli toivottelee pakkasen kourissa kärmistelevä hanne :-)