tiistai 16. helmikuuta 2010

Tiistain touhut

Tulin juuri työpaikalta, meillä oli siellä olympialaiset.

Meidän työporukka kutsui naapuripitäjästä päiväkodinhenkilökuntaa kisailemaan. Heitä oli 14 ja meitä12. Lajeina olivat mäenlasku pulkalla, jääkeilaus ja parikelkkaviesti. Me hävisimme, mutta hauskaa oli. Lopuksi kahvittelimme ja söimme suolaista ja laskiaispullia. Häviäjäjoukkue joutui keksimään ylistyslaulun voittajille ja lopuksi oli vielä hauska hupailujuttu.
Tässä kuvia meidän osastolta, missä päivittäin työskentelen. Meillä on ihana tiimi ja lapset ovat suloisia alle kolme vuotiaita. Huomenna taas iltavuoroon töihin ja saa nähdä mitä kaikkea lasten kanssa taas tapahtuu. Meidän työssä ei kahta samanlaista päivää ole:)

8 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Kivaa kun keksitte jotain vähän ekstraa :)
Siinä tapaa sitten vähän muitakin ihmisiä. Saitte rentoutua ja nauraa ;)

PikkuBertta kirjoitti...

Kiva idea...järkätä olympialaiset...naurua,iloa, hyvää mieltä työn lomaan...
niin päikkäripäivät eivät koskaan ole samanlaisia...siinä se työn kivuus piileekin...niin ja saa olla luvan kanssa lapsellinen:)

Hannele kirjoitti...

Hauskoja tuollaiset tempaukset! Ihanaa pakkaspäivää :)

maikku kirjoitti...

mukava päivä teillä sielä!
lasten kanssa touhutessa ei varmasti tosiaankaan ole kahta samanlaista päivää..:)

tinttarus kirjoitti...

Huisin hauskalta kuulosti olympialaisenne!! Niin se on ihan todentotta, ettei lasten kanssa päivät ole samanlaisia, vaan jokaiseen mahtuu omat pienet antoisat hetkensä.

Marge kirjoitti...

Teillä onkin ollut vauhdikas päivä:)
Kiva, kun saitte pitää hauskaa isolla porukalla:)
Työniloa ystäväin!:)

Titti kirjoitti...

Varmasti ollut mukavat kisat! Kyllä työ lasten parissa on paras työ mitä tiedän, -en haluaisi muuta työtä tehdäkkään. Katsotaan nyt vain kuinka työhön paluuni keväällä onnistuu... Mukavaa loppu viikkoa!

eija kirjoitti...

Varmaan mukavaa olla töissä alle 3-vuotiailla... minä niin olisin tykännyt aikoinani työskennellä pienillä, muttä näkövamman vuoski työt loppuivai "isoillakin" No nyt vaan teen käsitöitä mielelläni ;D Kauniita nuo kirkkokuvatkin...