torstai 4. maaliskuuta 2010

Anoppi ja appi kävivät kyläilemässä

Tänään tuli eskari-ikäinen lastenlapsemme hiihtolomalle mammalaan, iltapalaksi söimme pannaria, vadelmia ja mansikoita. Mamma laittaa pannariin munia, sokeria, maitoa, suolaa, vaniliasokeria, leivinjauhetta, vehnäjauhoja ja voisulaa. Lapsenlapsemme haluaa nukkua aina murkun vieressä. Murkku hoitaa myös huomenna siskonpoikaansa sillä välin, kun mamma hoitelee töissä vieraita lapsia. Sitten alkaakin viikonlopun vietto:)
Kauniin oranssit ruusut toi anoppi ja appi tullessaan eilen, kun he kävivät Kivimäessä.
Kotiruokaa syötiin viinirypälesalaattia, vihanneksia...
perunoita, karjalanpaistia ja uunilohta. Kahvit joimme jälkkäriksi vienetta-jätskikakun kera.Kuvassa olevan punaisen Tapio Virkkalan suunnitteleman padan sain isältäni perinnöksi.

5 kommenttia:

Minna Perälä kirjoitti...

Oi ihanan näköistä kotiruokaa.. Ja tuo ruokapöydän keväinen valoisuus,teillä oli varmasti ihana ruokahetki yhdessä!

Mukavaa alkavaa viikonloppua!

Taina kirjoitti...

Nams....mitä herkkuja. Hyvä kotiruoka on kyllä parasta.Meillä on muuten tuo sama pata.Mukavaa loppuviikkoa!!

PikkuBertta kirjoitti...

herkkuruokia on mammeli taas loihtinut pöytään.Tuota pataa kadehdin.Haluun samanlaisen:)

LeenaJohanna kirjoitti...

Herkkuja olet taas loihtinut.
Pata on upea.
Niin keväinen tunnelma teillä sielä.
Molemmat kukkaset niin keväiset.

Kris kirjoitti...

Aivan ihana kattaus sinulla!
Keltaiset tulppaanit sopivat hyvin pöydälle!
Hyvää viikonloppua sinulle!