Tänään tuli eskari-ikäinen lastenlapsemme hiihtolomalle mammalaan, iltapalaksi söimme pannaria, vadelmia ja mansikoita. Mamma laittaa pannariin munia, sokeria, maitoa, suolaa, vaniliasokeria, leivinjauhetta, vehnäjauhoja ja voisulaa. Lapsenlapsemme haluaa nukkua aina murkun vieressä. Murkku hoitaa myös huomenna siskonpoikaansa sillä välin, kun mamma hoitelee töissä vieraita lapsia. Sitten alkaakin viikonlopun vietto:)
Kauniin oranssit ruusut toi anoppi ja appi tullessaan eilen, kun he kävivät Kivimäessä.
Kotiruokaa syötiin viinirypälesalaattia, vihanneksia...
perunoita, karjalanpaistia ja uunilohta. Kahvit joimme jälkkäriksi vienetta-jätskikakun kera.Kuvassa olevan punaisen Tapio Virkkalan suunnitteleman padan sain isältäni perinnöksi.
5 kommenttia:
Oi ihanan näköistä kotiruokaa.. Ja tuo ruokapöydän keväinen valoisuus,teillä oli varmasti ihana ruokahetki yhdessä!
Mukavaa alkavaa viikonloppua!
Nams....mitä herkkuja. Hyvä kotiruoka on kyllä parasta.Meillä on muuten tuo sama pata.Mukavaa loppuviikkoa!!
herkkuruokia on mammeli taas loihtinut pöytään.Tuota pataa kadehdin.Haluun samanlaisen:)
Herkkuja olet taas loihtinut.
Pata on upea.
Niin keväinen tunnelma teillä sielä.
Molemmat kukkaset niin keväiset.
Aivan ihana kattaus sinulla!
Keltaiset tulppaanit sopivat hyvin pöydälle!
Hyvää viikonloppua sinulle!
Lähetä kommentti