lauantai 24. huhtikuuta 2010

Isäntä nikkaroi ja emäntä nauttii:)


Isännän kanssa kävimme Hilman ja Helmin syntymätallissa ottamassa mallia ja mittoja telineestä, jossa lammas pysyy hyvin paikoillaan, kun sen sorkkia lyhennetään tai villoja ajetaan. Suitsait ukkokulta sitten telineen teki ja sai mammelin iloiseksi. Ajattelin, että haemme Hilman ja Helmin vapuksi kotiin ja ilmojen lämmetessä villat saa kyytiä. Ihanaa, kun "tytöt tulee kotiin Kivimäkeen:)) Minua huvittaa tuo ukkelini, kun hänhän ei ole ollut mikään eläinhöperö...usein aina vastustanut, kun olen eläinkuumeessa, mutta vanhetessaan mies pehmenee:))) Nykyisin hän sujuvasti ruokkii ja huolehtii Ninni-koirastamme ja kisuistamme. Nuorenparin perhoskoira on saanut ukkelin ihan lepertelemään:)) Ja tässä tänään hän jo totesi, että pitäisiköhän ne kanat jo ottaa nyt?:))) Siis te nuoret vaimot, älkää olko huolissanne...kyllä mies on kehityskelpoinen, vaikka sitä ei aina uskoisi:))) Mies vaatii vain usein pitkän koulutuksen ja moni kouluttaja uupuu kesken koulutuksen:)
Posted by Picasa

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oi, siis mullakin on toivoa, että vuohia ja kanoja vielä joskus tänne saan.. =D

Meidän isäntä suostui aikanaan ottamaan kissan - ollaan maalla ja hiiriä piisaa. Hetki meni ja hain toisen kissan.. meni vuosi ja hankin koiran.. ja teetin pennut ja sieltä jäi yksi kotiin..

Ekan kissan jälkeen siis mies sanoi että ei enempää eläimiä. Kun tämä viimeinen, eli toinen koira, jäi, hän omin käsin sen kantoi iltaisin sänkyyn viereen nukkumaan.. ja se on hänen lempparinsa muutenkin, aina kotiin tullessa ensimmäisenä koiraa huhuilee..

Kehityskelpoinen siis taitaa olla mieheni!!!

JaanaElina kirjoitti...

Ihan kuin meitin ukko.Ensimmäisenä ei mutta sitten kuitenkin tykkää ja lepertelee.Sama juttu kun meille otettiin koira ja toinen koira aikoinaan.
Ja nyt kani,joka tuli meidän tytöltä kun ei voinut pitää kahta kania.Ensin jyrkkä ei mutta kani tuli ensin kesäksi mökille ja nyt ollut koko talven kotona.Nyt hoitelee kania ja sille lässyttää ja houkuttelee viereensä sohvalle.Joka on muuten kielletty paikka kanin olla.
Koirakuume meillä on.Tai minulla,mies ei sitä myönnä.

Johanna kirjoitti...

Kiitos Mammeli mainiosta postauksesta ;D

Mari kirjoitti...

Ihana postaus :) Kyllä, mies on kehityskelpoinen :D
Me eilen siistimme navetan nurkkaa ja mittoilimme kanoille aitausta...

LeenaJohanna kirjoitti...

Kyllä se minunkin mies on kehityskelpoinen.
Meillä taas mies haluaisi koiran.
Minä hannaan vastaan.
En vaan ole kovin koiraystävällinen.
Tiedän kyllä että hellyn hetimiten jos meille koiranpentu tulisi.
Nyt vaan ei ole oikea hetki.
Siinä on työtä ja pelkään että koira sotkee liikaa. Minä kun en muutenkaan ehdi tarpeeksi siivota.
Tämä elämänvaihe vaatii nyt niin voimvarojen keräilyä.
Ihanat nuo teidän lampaat.
Haaveilen kyllä joskus useammistakin eläimistä.
Hienoa kun sun mies on noin kätevä käsistään.
Aurinkoista , lämmintä sunnuntai päivää!

Tirriliisa kirjoitti...

Minun mies tykkää myös kanoista ja opetteli jopa lypsämään kuttuja. Ihmeiden aika ei ole ohi ja toivoa on! Kävi tosin niin että kun olin matkalla ja ukkelin piti lypsää, hänelle iski oksennustauti. Siinä oli kuulemma mukava lypsää ja toiseen sankoon toista nestettä päästellä:) Tuumasi silloin, että miten isojen maatilojen isännät ja emännät ollenkaan pärjää kun ei voi navettaan huikata että sairaslomalla ollaan.:)
Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!!