maanantai 19. huhtikuuta 2010

Liikuttavaa....

Kävin eilen katsomassa Hilman ja Helmin syntymätallissa uusia karitsoja. Tämä kuva ei ole sieltä, mutta voisi hyvinkin olla. Liikutuin, kun en ole koskaan ennen nähnyt niin pieniä ja suloisia lampaan lapsia. Olin aivan myyty niiden pienien viattomien edessä:) Moni uuhi oli saanut neloset tai vitoset. Yksi pieni karitsa oli jäänyt paljon pienemmäksi, kuin sisaruksensa, koska tämä pieni kuulemma puri emoansa nisästä ja emo ei suostunut sitä enää imettämään. Talon isäntä ja emäntä kuulemma pitivät välillä emoa kiinni, että tämä pieninkin sai imeä. Voi, olisin halunnut ottaa sen pikkuisen meille ja syöttää tuttipullosta:) Kyllä eläinlapset on IHANIA:)))

Meilläpäin on tänään ollut kylmä ja kalsea ilma. Talvitakissa ulkoilin töissä lasten kanssa. Palasin tänään omaan työpaikkaani, kun olin kaksi viikkoa sijaistamassa ryhmiksessä. Ihana oli tulla omaan ryhmään, kun heti aamulla lapset juoksivat syliini:))

4 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Suloisia valkoisia palleroita....
kylmää on täälläkin..talvipomppa päällä saa tallustella.
odotellaan kesää ja ensin sitä kevättä..:-))

JaanaElina kirjoitti...

Muistan kun miehen kotipaikalla oli kaksi kilin poikaa,ne oli kyllä suloisia.Karitsaa en ole koskaan nähnyt,mutta varmasti suloisia ja hellyyttäviä.

Täällä itäisessä Suomessakin oli kylmä tuuli ja iltapäivällä tuli räntää.Ei paljon mieli tehnyt ulos.

Johanna kirjoitti...

Pikku karitsat ovat varmaan todella suloisia! :)

Tuula kirjoitti...

Meillakin on tana vuonna ihan kauheasti monikkoja, nelosia ja kolmosia. Eika me olla ollenkaan tyytyvaisia... Yksi yhden saanut on jo adoptoinut yhden nelosen ja lisaa tulee adoptioita, jos vain on joku jolle antaa.