tiistai 6. huhtikuuta 2010

Nennaa ja mammaa väsyttää

Meidän kihlaparin Nenna oli eilen illalla jo ihan väsynyt, kun oli koko pääsiäisen riehunut Niilo-kisun ja Ninni-koiran kanssa ympäri mammalaa sisällä ja ulkona. Lisäksi Nenna oli salaa hypännyt pöydälle herkuttelemaan kinkkupiirakan lopulla. Paljastui vain mammelin salapoliisi työn tuloksena:) Kyllähän siinä alkaa pirteämpääkin jo pikkuhiljaa väsyttämään:) mammelikin on ollut tänään NIIN väsynyt, että otti päiväunet töistä tullessaan.
Nämä kauniit viherkasvit sain äidiltäni lahjaksi, alimmainen on limoviikuna, mutta mikä mahtaa olla nimeltään tämä ylimmäinen?
Olen kyllä oikein viherkasvien tuholainen. Talvisin kuolee yleensä meillä kaikki. Jos minä en niitä tapa, niin sitten Niilo huolehtii siitä. Äitini sanoikin meidän murkulle tuodessaan näitä, että huolehtisi tyttökin vähäsen, kun äitinsä on vähän huolimaton kukkien(kin) suhteen:)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyhien jälkeen helposti väsyttääkin, kun joutuu taas aikaisin heräämään :) Minäkään en tuosta yläkuvan kukasta tiedä mikä se on. Minä saan kanssa kaikki sisäkukat kuolemaan, enkä niitä enää edes huusholliini huoli. Olenkin yrittänyt kunnostautua ulkona unelmapuutarhan luomisessa, mutta saa nähdä miten tänä kesänä taas käy...
Hyviä vointeja toivotellen!:)

Susanne kirjoitti...

Kauniit viherkasvit sait äidiltäsi! Ylemmän nimeä en minäkään tiedä.
Oikein mukavaa jatkoa tälle viikolle! Toivottavasti väsymys on helpottanut!

Mari kirjoitti...

Ihania viherkasveja! Minulla tahtoo myös kupsahtaa talven aikana viimeistään kukat...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.finnflorist.fi/tuote.asp?TuoteID=1883&TuoteryhmaID=160

Kentia?