keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Tuliaisia ja ostoksia

Äitini oli viime viikolla Lapissa ystävänsä mökillä ja he kävivät Pellossa Pentikillä ostoksilla. Sain tuliaisiksi nämä kuvassa olevat Aino- astiat. Kerään Aino-sarjaa ja äidiltä olen niistä suurimman osan saanut:)
Tämän kaulakorun sain myös häneltä. Kuva epäonnistui, mutta koru on mieleinen minulle.
Alennusmyynnistä ostin nämä kaksi tunikaa yhteensä vain 17.90 e. Kukkatunika sopii aikaisemmin hankkimieni kenkien ja farkkujen kanssa hyvin.
Huomenna on taas punnituspäivä, joten palataan asiaan....

7 kommenttia:

Pikkupiiku kirjoitti...

Hei, olethan huomannut, että Ainon valmistus lopetetaan tämän vuoden lopussa. On hyvä hankkia sitä vielä kun saa. Minulle aikanaan kävi Tapion kanssa niin, etten huomannut sen valmistuksen lopetusta ja niin sitä sai sitten yrittää haalia mistä vain.

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Voi miten keväisiä postauksia !
Mie tykkään kans tosta Ainosta samoin siitä viinimarjasta ... johtuukohan mukavan pehmeästä vihreästä väristä :) Ihana kaitaliina tossa pöydällä ... kenen valmistama ?...tahtoo samanlaisen :) Tuo kukkatunika ja nuo kengät ovat sit makeenväriset. Toivon että on mieleinen punnitus huomenna. Mulla on hammaslääkäriin aika vuositarkastukseen .. uuh...mitähän sieltä löytyy.. terkkuja hanne

Vaarinkukka kirjoitti...

Aika ihanat tunikat löysit itsellesi :o) Minun laihikseni menee aika hidasta vauhtia tiputettavaa olsi kokonaisuudessaan noin 5kg verran ja siitä on pois jo 3kg tekee tiukkaa. Oletko painonvartijoissa vai laihdutatko ihan itseksesi?
Tsemppiä! kyllä se siitä sujuu, ei niitä kiloja ainakaan minulle ole tullut viikossa ei niistä sitten pääsekkään viikossa :o)

Nautinnolloista kevättä :o)

Nina kirjoitti...

Ihania tuliaisia ja ostoksia <3
Kyllä sinulla on aivan ihana äiti!!
Kuulinpas ihania uutisiakin <3 <3
Minun blogissa on taas ollut "ongelmia" ,myös kommentti puolella ...

Marge kirjoitti...

Hei ystävä!

Hieno tuo Aino-sarja! Ja tuo koru on mahtava!! Ostit tosi kivannäköiset vaatteet! Teillä on niin keväisen kaunista siellä (edellinen postaus). Voi, näit karitsoja!!! Voi, kun olisin halunnut päästä mukaan!!:))

Sinulle ystävä oikein ihanaa loppuviikkoa!!!!:))
Halein, Marge

Tarja kirjoitti...

Vastavierailulla piipahdin :o)
Aivan ihana blogi sinulla, niin aito ja elämäniloinen ♥
Lisään sinut suosikkilistaani, eihän haittaa?

Susanne kirjoitti...

Ihania tuliaisia ja ostoksia!
Kaunis asukokonaisuus on kukkatunika, kengät ja farkut!