perjantai 4. kesäkuuta 2010

Ostoksia ja huomisia juhlakamppeita

Ostoksilla piipahtaessani löysin laskuille uuden lokerikon, se maksoi vain 9 e ja oli parempi, kuin viimeksi laskuille hankkimani kori. Peltisen tervetuloakyltin ostin häihin, sopii hyvin maalaisromanttiseen sisääntuloon. Myöhemmin kyltti löytää kyllä Kivimäestä paikkansa.
Tämän Marimekon kotelomekon hankin poikani ylioppilasjuhliin toissa vuonna ja se on ollut vain kerran päälläni. Huomenna laitan sen tulevan miniäni ylioppilasjuhliin:) Jos on kylmä ilma laitan mekon päälle valkoisen Gerry Weberin pellavajakun.
Jotkut korut pitäisi löytää vanhasta varastosta, kun en raaski uusia ostaa. Häihin sitten laitan kaikki uutta. Ensi viikolla aijon mennä Tampereen Sokokseen tai Stokmannille ostamaan häihin itkunkestävää ripsiväriä, huulipunan ja värivoiteen. Ammattitaitoinen myyjä saa katsoa minulle sopivat värit:) Nuoripari kävi tänään harjoituksissa kirkossa ja mammaa rupesi jo jännittämään, hyvällä tavalla, ymmärrättekö?:)

10 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Ymmärretään! ja jänskättää taatusti.
Kaunis on tuo pukusi lakkiaisiin. Ajattomia ovat nuo Marimekon vaateet. ja kauniita.
korut varmasti keksit, niitähän vuosien varrella kertyy.
Ihania hääodotuksia :)
tuo tervetulokyltti on ihana :)
tuksu

Katja kirjoitti...

Mukavia juhlia huomenna!

Tuula kirjoitti...

Aivan ihana mekko!!!

mallamarja kirjoitti...

Heips!
Tosi kaunis mekko sinulla. Mullakin on Marimekon vaal.sininen kukkapukettimekko (itse tehty joku vuosi sitten) jonka toivon mahtuvan ja sopivan huomisiin ylioppilasvisiitteihin. Sinulla on lasten elämät ihanassa vaiheessa kun alkavat yhteistä elämää jakamaan arkineen ja juhlineen, iloineen ja huolineen. Kyllä se äitiliinin herkistää ja vähän itkettääkin.
Onnea oikein paljon, ja taivaan Isän siunausta!t.mallamarja

PikkuBertta kirjoitti...

Jännittäviä aikoja sinulla...mekko on kaunis ja oikein hyvin sipii yo-juhliin...varmaan korutkin löydät siihen sopivat...

Kaunista viikonloppua ja aurinkoa....

Susanne kirjoitti...

Kaunis asu sinulla ylioppilasjuhliin!
Varmaan saat myyjältä apua meikkejen valintaan. Minulla on Sensai 38°C ripsiväri ja se kestää kyynelehtimisenkin.
Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

Johanna kirjoitti...

Kaunis mekko!

Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Sinä onnellinen jolle mahtuu toissavuotinen puku vielä päälle :) Nyt kyllä minnuu hävettää ku oon antanu herkuttelulle vallan ... ei ees viimevuotinen juhlapuku mahu päälle, toissavuotisesta puhumattakaan ääh ...10kg elämäniloa tullu masun kohdalle...:(
Mie tykkään kans tosta Marimekosta tosi paljon. Iloa meikkiostoksille !
terkkuja hanne

Marge kirjoitti...

Voi, ymmärretään, ystäväin!!:)

Kuinka ihana asu!! Niin, ja hurrrjan paljon ONNEA tulevalle miniällesi!! Teillä onkin sitten tänään ollut niin ihana päivä!:)

Varmasti saat hyvää ja asiantuntevaa apua meikeissä!

Minulla alkaa pian kans tuntumaan, että iskee pienoinen "stressi", kun töitä olisi niiin paljon kotona ja mökillä ja kesä kulkee kulkuaan niin nopsaan. Viikonloput, kun vain on aikaa enemmän touhuta ja tuuon hirveän nuhan vuoksi olen ollut todella väsynyt, mutta nyt alkaa tuntumaan, että se parin viikon jälkeen alkaa kääntymään voiton puolelle:)

Ystäväin, oikein iloista ja aurinkoista viikonlopun jatkoa!!!:)

Halein, Marge

Marika kirjoitti...

Ihanaisia ostoksia! Tuo TERVETULOA-kyltti on todella hieno - tuollaisen voisin oikein mainiosti laittaa porttimme pieleen tai oveemme! :)