maanantai 28. kesäkuuta 2010

Viimeinen työviikko ja sitten LOMa

Kukat kukkii parhaimmillaan terassilla ja kukkapenkeissä:)
Aurinko paistaa ja dermosilin edulliset tilasin ihoni suojaksi. Minun työssäni on sekin hyvä puoli, että ulkoillaan paljon, niin aurinkoa saa ihan itsestään. En jaksakkaan ns. varsinaisesti ottaa aurinkoa.
Tässä ARPAJAISVOITTO kirjasta pari aukeama kuvaa....Muista osallistua tuolla aikaisemmassa postauksessa!!!
Tämä viikko pitäisi siis jaksaa vielä töissä. Viikonlopuksi tulee lainalapset viimeisen kerran viikonlopun viettoon. Lapset muuttavat niin kauas, että hoitosuhde loppuu. Omat lastenlapset tulevat sitten ensi viikoksi mammalaan lomalle, uidaan, ongitaan, ulkoillaan, herkutellaan ja höpsötellään. Sitten alkaakin mamman omat lomapäivät:) Mitähän se mamma sitten touhuaa;)

6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Voimia tulin Sinulle toivottamaan viimeiseksi työviikoksi:)
Ihana tuo kirja, peukkuja pitelen, jotta arpaonni suosisi:)
tuksu

Elämän Helmiä kirjoitti...

Työniloa vielä viimeiselle viikolle ennen lomaa!
Minulla myös samanlainen rupeama töitä. Aurinkovoiteet ovat tosi hyviä, minulla samanlaiset.
Minulla myös aurinkoa saan työssäni, kuten huomenna menemme risteilylle ja siellä aurinkoa ja tuulta odotettavissa reilut kaksi tuntia.
Tänäänkin asiakkaat pelasivat sählyä pihalla ja siinä valvomassa kahteen otteeseen, ja istumista auringossa, josta kyllä nautin tosi paljon. Otan vielä aurinkoa iltaisinkin takapihalla niin kauan kun vaan paistaa.
Toivotaan lämmintä loman ajaksi !
-päivi-

Villiviini kirjoitti...

Hyvää työviikkoa!

Susanne kirjoitti...

Oi miten kauniisti kukkii kukat sinulla!
Jaksamista työviikolle ja sen jälkeen ihanaa lomaa!

Mari kirjoitti...

Hyvää työviikkoa, koita jaksaa :)
Mahtavasti kukkii amppelisi!

Marge kirjoitti...

Hei Mammeli!

Oi, kuinka upeasti kukkasi kukkii!
Tänä kesänä tein "radikaalin" teon, ei kesäkukkia, perennoja kyllä löytyy;D Melkein kaikki mahdollinen vapaa-aika kuluu nyt tuolla kesäpaikassa, remontin merkeissä. Lisäksi tämä kevät ei ole ollut minulle helppo. Olen melkein koko ajan ollut joko pienessä tai isommassa flunsassa tai nuhasssa ja se on kieltämättä ottanut mehuja tästä naisesta ihan kiitettävästi...Tällä hetkellä parantelen itseäni antibiootin avulla. Nyt alkaa taas helpottaa, ihana saada olla kohta taas "oma itsensä"...;D

Tiedätkö, minullakin on vika työviikko, sitten kaksi viikkkoa lomaa, ensi viikkolla on matka, sitten mökkeilen tytön kanssa, kun mies on töissä. Toivotankin sinulle ystäväin, OIKEIN IHANAA JA RENTOUTTAVAA LOMAA ison halin kera!!!!!<3<3