maanantai 12. heinäkuuta 2010

Mainontaa ja aurinkoa:)

Mammeli pyysi Aaroa "mainoskuvaan". Nimittäin tämä Aaron paita on Myllymuksujen tuotantoa, käyppäs vilaisemassa niiden sivuja netissä klikkaamalla tuota nimeä. Myllymuksut tekee mm. ihania retrovaatteita lapsille todella laadukkaista materiaaleista. Heillä on myytävänä myös paljon kankaita esim. bampufroteita ym.... Mammeli ostaa lapsenlapsille silloin tällöin jotakin kivaa sieltä.
Ei meillä enää ukkosta, vaan aurinko paistaa ja KUUUUUma on :) Talviturkin on tämä mammakin heittänyt jo pois ja uida pulikoi nyt NIIN innolla:)
Tänään sain postista ihanan kortin rakkaalta blogisiskolta...hän tuntuu jo niin tutulta, vaikka emme ole vielä tavanneet silmästä silmään toisiamme. KIITOS, pian nähdään:)

4 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Kivalta ja laadukkaalta näyttää paita.
Hellettä on nyt ja näyttää jatkuvan. Aurinko siellä paistaa täydellä terällä.
Samantapaisen kortin posti toi minullekkin. Varmaankin samalta blogisiskolta:) Pian nähdään kaikki:)

Riitta kirjoitti...

Hui mitä örkkejä tuossa edellisessä postauksessa ;) Uiminen tosiaan maistuu, alkaa jo pelottamaan että riittääkö lämpöä enää omalle lomalle kun tästä on saanut nyt nauttia näin ruhtinaallisesti.Vajaa 3 viikkoa täytyis viel töissä kärvistellä...

Wilhelmiina kirjoitti...

Kaunis kortti, ja hellettä on täälläkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Frotee on niin mukava kangas. Minä se innostuin eilen kirjomaan ihan neulalla ja langalla - kunhan kokeilin jotain. Hamppu tiskirätti minun on pitänyt tehdä. Minulla, kun ei sitä vielä ole. Ihan noita tavallisia vaan. Jos löytäisi jostain tarjouksesta hamppulankaa, niin voisi innostua.:)

Ihana kaunis, tunnelmallinen kortti!
Paula