perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mietteitä perjantai-iltana

Mammeli on kuin Niilo....katselee ulos ja ODOTTAA kevättä ja auringonpaistetta:) Meillä on nyt pieni talviloma, tiistai- aamuna menen vasta töihin, JIPII ;) Huomenna viemme neitosemme Edeniin Nokialle. Siellä hän tapaa ystävänsä jonka viimeksi tapasi noin vuosi sitten. Sillävälin, kun mimmit polskuttelevat me Vaarin kanssa suunnistetaan kirpputoreille...Tietääkö kukaan Nokian lähellä hyviä kirppiksiä? Meidän piti mennä ensin teatteriin, mutta peruimme sen, kun emme ole yhtään teatterimielellä...
Pappa kävi tänään Vaarin siskon kanssa päiväkahvilla ja katselemassa miesten viestihiihtoa....On niin haikea olo, kun enää emme nää mummua Papan kanssa....Tuntuu niin vaikealta hyväksyä, että Papan täytyy elää yksin.....vaikka yritämme auttaa ja olla seurana emme voi mitenkään korvata sitä kaikkein rakkainta ihmistä....

12 kommenttia:

Heta kirjoitti...

Mammeli rakas!
Teillä on todella raskaat ajat menossa ja kunnioitan sitä. Mutta nyt tuli tarve kommentoida sinulle hiukan negatiivistakin. Itse pyysin sinulta kesällä vinkkejä kirppareista teidän seudulta (kuljetaan paljon niillä nurkilla) sekä huutokaupoista (olit huutanut juurikin ne salin kalusteet). Ikinään en saanut sinulta vastausta. Tykkään ihan älyttömästi sinun ihanasta blogista, enkä haluan viestilläni tuottaa sinulle huonoa mieltä. Blogisi perusteella olet aivan ihana ihminen, jonka jokainen haluaisi äidikseen / anopikseen.

MaMMeli kirjoitti...

Apua anteeksi...tämmönen hössö tämä mammeli on;)SE huutokauppatilaisuus oli erään maatalonpihassa kesällä. Kirppiksiä meidän lähellä ei ole kuin Orikirppis Orivedellä. Vaarin kanssa käydään silloin tällöin tutustumassa uusiin kirpputoreihin....Ollaanko vielä kavereita? ;)

tuksu kirjoitti...

Googlen mukaan nokialla ei montaa krppistä ole, NOVA os. Pikkukjorventie 21, (Kankaantaan teollisuusalue)
Siam os. Välikatu 14, Nokia
Oikein mukavia kirpparilöytöjä teille sinne, kaikesta huolimatta elämä menee eteenpäin.
Äitini kanssa olen oppinut, että suurin suru ja ikävä menee aikanaan...jää jäljelle "alistuva suru, kaipaus, joka ei varmaankaan koskaan helpota, mutta jonka kanssa äitini yrittää elää...tarvii kuitenkin tytärtään joka ikinen päivä...siellä käymme.
tuksu

tuksu kirjoitti...

No PLÄÄH! Pikkukorventie...
samainen tuksu

Heta kirjoitti...

Kamuja ollaan. Blogiasi en hylkää, niin paljon siitä pidän. <3

kisu kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sinulle!
Mä niin ymmärrän. Kun yksi ihminen, tärkeä, rakas, on poissa, on elämä toisenlaista. Koetan itseänikin vielä kasailla pikku hiljaa. Päivä kerrallaan.
Rutistuksia lähettelen!

Mukavaa alkanutta maaliskuuta1
-kisu-

Riitta kirjoitti...

Mukavaa pikkulomaa teille ♥

päivi kirjoitti...

Mukavia lomapäiviä ja aurinkoista viikonloppua!

Lämpöiset yöterkut
Päivi

malla kirjoitti...

mukavaa päivää teille!!<3

Irmastiina kirjoitti...

On raskasta pitkän liiton jälkeen jäädä yksin. Voimia papalle ja teille kaikille!

Sumi kirjoitti...

KEvättä odotellaan täälläkin, innolla.
Mukavia lomapäiviä, ja paljon voimia teille kaikille raskaaseen sopeutumiseen ja kaipaukseen.

Susanne kirjoitti...

Hyvää talvilomaa teille!
Papalle ja teille kaikille voimia ja jaksamista!