lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ihme juttu;)

Kuopuksemme soitti kesken miss Suomi kilpailun isolle veljelleen ja kysyi, että kukas tänä vuonna voittaa? Isoveli vastasi, että numero 10...( vaikka ei ole kuulemma paljon seuraillut missikisoja tänä vuonna) ja niinhän siinä taas kävi, että isoveikka tiesi voittajan. Jo pienestä pojasta asti hänellä on ollut silmää naiskauneudelle;) Hän on yleensä aina tiennyt kuka voittaa missikisat...No ei ihme, että vaimonkin löysi niin kauniin:)

Vaarin ja minun kirppisreissu ei oikein onnistunut...ei löydetty Nokialta kirppistä, kun mammeli ei ollut ottanut osoitetta mukaan...ei voitu kysyäkkään keltään...molemmat olivat vähän saamattomia....Edes shoppailu ei kiinnostanut....No jospa sitten maanantaina kävisi lähikirppiksellä....

Ostoskeskus Elossa pyörittiin ja kivan rahapussin sieltä löysin. Näin myös vanhan luokkakaverin siellä esiintymässä. Hän on Tuttiritarin tutinkantaja Aulis alias Kankku Kankaanpää. Minä vaan ihmettelen miten hänelle on voinut käydä kolmessakymmenessä vuodessa samoin kuin minulle...kolmekymmentäkiloa lisää painoa ja tukka samaa väriä, kuin minullakin nykyään kasvaa....on se vaan kumma...no mehän ollaan samaa vuosikertaa ja Tampereelta kotoisin, joten kai se sitten siitä johtuu....;)

9 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Onnea vaan uudelle missille, ihanaa saada pitkästä aikaa meidänkin kulmilta oma missi. Täältä on aiemmin ollut Tarja Smura ja Heli Pirhonen. Pohjois-karjala rulaa;)

Tirriliisa kirjoitti...

Tämä meidän Nokian kirppis, ainoa sellainen on hiukan aneeminen:( Ette varmasti mitään menettänyt kun ette löytäneet, sijaitsee aika lähellä Porintietä.
Meillä isäntä veikkasi oikein voittajan:) Mukavaa sunnuntain jatkoa!!

Mari kirjoitti...

Kaunis missi, onnea voittajalle! Mukavaa pyhäpäivää Mammelille :)

Irmastiina kirjoitti...

Aurinkoista sunnuntiata mammelille ja vaarille!

Sirkku kirjoitti...

Minun mielipide on, että pojan taidot on isältä perittyjä..
voit vaikka kysästä Vaarilta.

Johanna kirjoitti...

Hei mammaeli!

Älä pyörry....juu minä olen täällä taas :)

Minustakin tuo 10 oli paras. Hyvä kun rahat säästyivät :)

Tarja S kirjoitti...

Anteeksi vaan kaikki nokialaiset, mutta Nokialla ei ole kunnon kirppistä :(
Olen kuullut, että siinä naapurissa Pirkkalassa olisi joku hyvä kirppis sekä Ylöjärvellä. Täällä meillä Lempäälässä on parikin hyvää kirpparia, mutta tänne olisi ollut aika matka Nokialta..

LeenaJohanna kirjoitti...

Kaunis on uusi missi<3
Onnea<3
Kiitos Mammeli kyläilystä blogissani.
Taikasormet tapahtuma on la-su 12-13.3 tamperetalossa.
Tulehan tervetimään jos satut paikalle<3
Ihana kuva Niilosta<3

tuksu kirjoitti...

Olipa harmi, kun kirppistely ei onnistanut!
Oikein mukavaa uutta viikkoa sinne :)
tuksu