lauantai 3. heinäkuuta 2010

Mitä se Vaari on taas keksinyt?

Aamulla jo paistoi aurinko lämpöisesti Kivimäen nurkissa...
Pionit jo kukkii meilläkin.... pinkit ja
vaaleanpunaiset.
Mitä ihmettä tuolta näkyy???
hyvänen aika, vaari on jo pistänyt heinää seipäälle, kun mammeli vielä nukkui! Kiitos vaari, sinä se ajattelet lampaitakin:)

Käyntiin päästyään mammeli siivosi, laittoi ruokaa ja lähti lapsien kanssa uimarannalle. Voi sitä riemua, kun kaksi onnellista uimaria kiljui vedessä:) Lämpöisen päivän ja touhujen jälkeen kaksi autuasta kuorsaa lopulta viereisessä huoneessa:)

9 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Teillä on aivan ihanat maisemat ja tuo aittarakennus!

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana aitta se teilläkin on :)

Kaunista sunnuntai-päivää Sinulle!

Helena kirjoitti...

Ihanaa nähdä vanha, kunnon heinäseiväs! Eilen juuri tokaisin miehelle, että harmi, kun niitä ei näy enää missään, vain niitä muovitettuja renkaita pelloilla!

Johanna kirjoitti...

Ihana aitta ja pionit! Ja oikein vanha kunnon heinäseiväs! Lapsena tuttujen heinäpellolla minulla oli tärkeä tehtävä, kun sain laittaa alimmat tapit seipäisiin (ylempään en ylttänyt), tärkeäksi taisin tosiaan kokea tehtäväni, koska se on vieläkin niin hyvin muistissa ;).

tuksu kirjoitti...

Onpa kaunis tuo teidän maisema. Kertakaikkiaan. Meille ei näy Vanaja, vaikka miltei rannalla asummekin. Vaari ja Yksi poikamme lähtee kolmen muksun kanssa "yöretkelle" veneellä. Yöpyvät teltassa, saaressa :) kuvittelen lasten riemastuvan, kun kuulevat :)
Mukavaa kesäpäivää sinne!
tuksu

Satu kirjoitti...

Heinäseipäät kuuluvat kesään, niitä näkyy onneksi taas. Ei ne paalatut muoviin pakatut ruohot ajat ollenkaan samaa asiaa maiseman kaunistajina.
Jokaiselle seipään pystyttäjälle olen kiitollinen kauneuden lisäämisestä :)

LENNU kirjoitti...

Harvemmin enää heinäseipäitä näkee tuolla reissuilla kulkiessa. Valkoisia paaleja vain, mutta sitten kun jossakin on tehty heinää ihan perinteisesti seipäille niin kyllä mielessä ailahtaa lapsuuden muistot.
Ihana tuo harmaa aitta-rakennus!

Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa heinää seipäällä! Minäkin laitoin lapsuudessa heinää seipäälle, vaikka aikuiset sanoivat, että se on liian raskasta pikkutytölle. Silti piti vaan päästä tekemään.;) Se oli hauskaa! Ja kuinka kauniita ovat heinät ja seipäät!:)

Paula

Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Ihanan aikaansaapa vaari teillä!
Kivaa kesänjatkoa ja pioni-iloa!
t,mallamarja