lauantai 7. elokuuta 2010

Mukava päivä hyvässä seurassa:)

Tänään oli jännittävä päivä. Lähdin aamulla junalla kohti Jyväskylää ensimmäiseen blogitapaamiseeni. Viisi blogiystävää tapasi toisensa:) Junassa tapasin jo Margen, vaikka oli perhosia vatsassa, Margen iloinen ja välitön olemus sai jännitykseni katoamaan. Pian jo juttelimme kuin vanhat tutut ja junamatka meni nopeasti. Jyväskylän asemalla oli meitä vastassa kaksi iloista "tyttöä" Susanne ja Johanna:) Me neljä tyttöä menimme kahville ja tutustumaan toisiimme. Pian seuraamme liittyi myös Sussi ja lähdimme tutustumaan Sisustusmyymälä Satiiniin. Vahinko, kun en ottanut kuvia tästä ihanasta liikkeestä, mutta netistä kuulemma löytää heidän sivut. Toinen toistaan ihanampia sisustusjuttuja myymälässä oli. Taidan poiketa seuraavalla kerrallakin, kun Jyväskylässä liikun.
Todella isolla kirpputorilla Seppälänkankaalla kiertelimme. Siellä oli paljon myös huonekaluja ja sinnekkin pitää joskus mennä ajankanssa penkomaan. Nyt ei malttanut kauaa katsella, mutta jotain pientä löysin kuitenkin. Niistä varmasti myöhemmin kerron lisää.
Jyväskylän keskustassa soitti intiaaninnäköisiä miehiä, sopii tähän intiaanikesään hyvin;)
Kävelykatu oli kuuma, mutta silti ihmisiä oli paljon liikkeellä.
Kävimme kauppakeskuksissa, Sokoksessa ja syömässä Rossossa. Kivaa oli ja tahtoisinkin seuraavaksi kutsua tytöt Kivimäkeen. Tämä mukaansa tempaava harrastus tutustutti meidät toisiimme...elämä on yllätyksiä täynnä:) Kiitos ystävät mukavasta päivästä:) Huomenna taidan esitellä pikkuostokseni reissusta.

Sillävälin, kun mammeli oli humputtelemassa oli Alma oppinut istumaan pyynnöstä. Kyllä meillä on sitten fiksu ja oppivainen vauveli:)

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi teillä on varmasti ollut mukava tapaaminen!
Suloinen Alma, rapsutuksia :)

Kesäkukka kirjoitti...

Tuollainen tapaaminen olisikin mukava :)
Tuo Seppälänkankaan kirppis on kyllä suuri ja kiva, kun siellä on niin paljon huonekalujakin myynnissä.
Söpö Alma!

mallamarja kirjoitti...

Heips!
Kuullostaa kivalta tuo teidän tapaaminen! Pitääpä laittaa nämä muiden tyttöjen blogit omaan listaan. Joillakin olen joskus vieraillut. Ja sitten vielä karvapallo oli oppinut tempun, jolla ilahduttaa Mammelia kotiin palatessa.
Itse tulin juuri ukkeli-iskän kanssa uinti-, saunomis- ja mölkkypeluukeikalta, joka järjestetään ystävien kesken Säkylässä kunnan uimarannalla 2 kertaa viikossa, paikalla on parikymmenpäisestä ystävä- ja sukulaisperhekunnista kuka milloinkin sinne ehtii, nyt meitä oli (vain) 5 hengen porukka. kivaa kesän jatkoa! t mallamarja

Elmiira kirjoitti...

On teillä ollutvarmaan mukavaa:) Joo olen itsekin harkinnut lähteväni joku kerta katsastamaan tuon Jyväskylän:)

Vekarus kirjoitti...

Ihana tapaaminen teillä!

Onnea vauvan kotiintulon johdosta!

Riitta kirjoitti...

kiva idea tuo tapaaminen :)Ja jyväskylä vaikuttaa ihan tutustumisen arvoiselta paikalta!
voi tuota Almaa,pakko vaan päivitellä edelleen miten suloinen tapaus:))

Susanne kirjoitti...

Oli tosi kiva tavata ja tutustua! Blogitapaamisemme oli ihana ja ikimuistoinen!:) Paljon ehdimme päivän aikana tehdä kaikkea mukavaa!
Kivan postauksen olet tehnyt päivästämme!:)
Odottelen jo seuraavaa tapaamistamme!:)

Marge kirjoitti...

Kiitos sinulle kauniista sanoistasi sekä mukavasta ja ikimuistoisesta päivästä, ystäväin! Oli niin mukava tutustua ihan livenäkin!:)

Tuo Alma on niiiiiin ihana ja FIKSU! Tekisi niin mieli ottaa se tuolta kuvasta syliin:) Tyttökin halusi heti tulla katsomaan Alman kuvaa, on kuulemma niiiin lutunen;)

Leppoisaa sunnuntaita ja oikein mukavaa uutta viikkoa!:)

Suvi kirjoitti...

Oli kyllä tosi kiva tavata! Kiitos vielä mukavasta seurasta! Olet ihana persoona! :)

Sateenkaari kirjoitti...

Blogitapaamiset ovat ihania tapaamisia.Sita tavallaan jo tuntee toisen ennestaan.
Nuo soittajat siella Jyvaskylan kadulla ovat Perulaisia intiaaneja.Ovat soittaneet Suomen eri kaupungeissa jo ainakin 15 vuotta.Suuri ryhma,minka jakavat osiin,ja eri puolille Suomea soittamaan.İhanaa musiikkia heilla.

PIUZA kirjoitti...

Onnistunut päivä siis! Hyvännäköisiä kalusteita tuolla kirpparilla näyttää olevan. Voi miten tuo Alma näyttää jo isolta - taitaa kuvakulma ehkä hämätä - suloinen otus!:)

Paula

Sussi kirjoitti...

Oli tosi mukavaa tavata ja oli ihana ja ikimuistoinen päivä!

Suloinen ja viisas vauveli teillä!