tiistai 31. elokuuta 2010

Vaarin touhuja ja muidenkin karvaisten rakkaiden

Keväällä vaari putsasi lintulaudan siemenistä pellolle ja tässä joku aika huomasin, että pellolla kasvaa auringonkukkia:) Vaari kylvää huomaamattaan aurinkoa ympärilleen ;) Kun tulin tänään töistä kotiin vaari sanoi: "Tuleppas katsomaan, mitä olen tehnyt!"( Luen kehumaan :) )
Hyvänen aika, miten ahkera ja taitava olet taas ollu, sanoo mamma:)
Lampaatkin säestävät vieressä, mää, määääää
Ninni ja Alma tarkastavat vaarin tekosia myös :)
Alma on tutustunut Hilmaan ja Helmiin jo paremmin ja mielellään söisi niiden papanoita:)
Mamma, hyväksytäänkö vaarin rakennuspuuhat? Alma katsoo, kuin kysyäkseen? Kyllä, hienosti on vaari aloittanut projektin ja annamme pusut vaarille palkaksi molemmat!

Taas meni vaarin kehumiseksi tämä postaus...onneksi blogia ei ollut ensimmäisinä vuosina, kun olimme menneet naimisiin. Nimittäin se olisi ollut täynnä valitusta ja vuodatusta, koska särmiä hiottiin ja tosissaan;)

9 kommenttia:

malli45 kirjoitti...

Veljeni on ikkunastaan ruokkinut lintuja. Tänä kesänä hän on ollut paljon sairaalassa, niinpä ikkunan alla kasvaa auringonkukkia, kun jatkuvaa ruokintaa ei ollut, linnnut menivät muualle ja siemenet saivat kasvaa.
Ihana tuo Alma! Mulla oli vanha Daavid ihan Alman kuvan vieressä(kerjuulla) kun suurensin Alman kuvan, pää samalla tavalla kalllellaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, ihan nauratti tämä sinun postaus, osaat niin hyvin kirjoittaa noista vaarin puuhista! :) Ja nuo teidän eläimet on kyllä niin vietävän suloisia kaikki! :)

Riitta kirjoitti...

Ihana tarina sai hymyn taas huulille ja liikutuksen mieleen sai tuo kuva Almasta :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kiva postaus.Alma se taitaa pyöriä vaarin kanssa siellä hommissa koko päivän.Mie olen huomannu,että meidän Vili etsii lemkillä ollessa kaikki pupujen papanat suuhunsa.Onkohan ne vaarallisia syödä:)

Vaarille terveisiä.Kyllä on ollu ahkerana:)

Tarleena kirjoitti...

Ihana rinnastus: vaari ja muut karvaiset rakkaat! Touhukas mies sinulla, ja kyllä hyvää miestä pitää ja saa kehua! Ja olla kiitollinen, kun on tuollaisen karvaisen aarteen saanut.

Helena kirjoitti...

Vaari on ahkera ja kyllä silloin saakin kehua!! Ja auringonkukat ovat NIIN kauniita.

Siru71 kirjoitti...

Miekin naureskelin täällä siun jutuille :) Kyllähän miehiä on hyvä kehua välillä, niin ne tekee, mitä pyytää ;) Ja ihan tosissaan, ahkera mies siulla on, kehut kyllä ansaitsee.

Heli kirjoitti...

Hyvä vaari!! Reipas mies. Ja ihana Alma ja muutkin karvanaamat!

Krisse kirjoitti...

Hauska postaus..sellaistahan se on..meilläkin samanlaista...
Papparaista on kiva kehua...