lauantai 6. marraskuuta 2010

PYHÄINMIESTENPÄIVÄ

Ennen vanhaan tätä Pyhäinpäivää kutsuttiin Pyhäinmiestenpäiväksi.
"Aamulla", kun heräsin n. 10 aikaan, huomasin ulkona satavan lunta hiljalleen. Syyskukkaistutukseni olivat saanet kauniit lumihiutaleet lisäkoristeiksi. Ihana aamu....vaatteet päälle ja "naapuriin" viemään rakkaiden haudalle kynttilät.
Isäni ja veljeni haudalle lyhtyihin sytytin kynttilät. Kiitin Taivaan Isää isästäni:) Minä en usko, että pilvenreunalta isäni minut näkisi ja touhuni. Mikä Taivas se sellainen olisi, josta kaikki tämän maailman murheet näkisi. Uskon, että Jumala ja Jeesus minut näkee, mutta ihmiset siellä kirkkaudessa eivät. Ajattelen, että rakkaillani siellä ei ole murhetta, eikä kipua:)
Huomasin, että kanervat ovat jo menettäneet melkein kokonaan värinsä, mutta callunat olivat kuin juuri istutetut siispä ensi vuonna istutan pelkkiä callunoita.
Kynttilät sytytin myös mummuni ja pappani haudalle, päivällä liekkiä ei erota, mutta illalla hautausmaa on tosi kaunis kynttiläloistossaan.
Iltapäivällä menemme seuraamaan kuopuksemme ensimmäisiä salibandy pelejä. Hän aloitti pelaamisen ja se on kivaa ainakin mammelin mielestä. Molemmat poikamme pelasivat jääkiekkoa n. 12 vuotta ja myös salibandyä muutaman vuoden. Aika, jonka saimme viettää kaukalonreunalla oli ihanaa ja jännittävää. Vanhempipoikamme pelasi pakkina ja nuorempi aina hyökkääjänä, molemmat olivat hyviä roolipelaajia:) Liikuntaharrastus luo hyvän vastapainon lukiolaisen arkeen ja ihanaa, kun saamme olla vielä pelejen tiimellyksessä mukana:)

Illalla suunnittelemme glögin juontia takkatulen ääressä ja toivotankin teille kaikille hyvää pyhäinpäivää rakkaittenne parissa! Nautitaan läheisistämme niin kauan kun on aikaa!

8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Oikein ihanaa ja lämmintä pyhäinpäivää myös sinulle.

Tuula kirjoitti...

Oikein hyvaa pyhapaivaa sinne teille!

Kaunis tuo syyskukkaistutuksesi!

Irmastiina kirjoitti...

Hyvää pyhäinpävää myös sinulle ja perheellesi!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Mukavaa pyhäinpäivää!
Mukavaa peliäja takka-iltaa!
-päivi-

kisu kirjoitti...

Hyvää pyhäinpäivän jatkoa sinulle ja perheellesi!
-kisu-

Anonyymi kirjoitti...

Heipsistä hei Mammeli !
Meillä oli tänään ihanat prinsessasynttärit. Ihanainen täytti 3 vuotta ja oli siskojensa kanssa tosi viehkeitä linnan neitoja. Samalla reissulla me myös piipahdettiin omiemme luona laittelemassa haudat kauniiksi. Hyvää ja rentouttavaa pyhäinpäivää sinullekin Mammeli t. hanne

Villiviini kirjoitti...

Voi miten kaunis tuo takka on! Tuleen tuijottaminen rauhoittaa. Kiitos, hyvää pyhää sinullekin.

tuksu kirjoitti...

Ihania kuvia. Mulla on ollut erikoinen päivä, koska Isäni kuolemasta on niin vähän aikaa...
Hautuumaa kynttilöineen on kaunis!
Mukavaa pyhäpäivää
tuksu