perjantai 18. maaliskuuta 2011

Se on taas täälläkin:)

Nimittäin P E R J A N T A I !!! Viikonloppu ja vapaata, ihanaa...raskas työviikko takana:) Kun pääsin aamuvuorosta töistä, suuntasimme Vaarin kanssa "kaupunkiin" viikonloppun ruokaostoksille. Halusin käydä myös Tiimarista ostamassa huovutusvillaa. Mukaan sieltä Kivimäkeen halusi myös tämä pupupariskunta:)
Kotiin päästyämme alkoi heti kokeilu...Pääsiäiseksi kokeilen huovuttaa muutaman liinan.
Huopanen lankaa purin kaksinkertaisen vanhan lakanan päälle. Sitten villaa koristeeksi päälle. Sitten muovi villojen päälle ja toinen kerros lakanaa. Kiersin koko jutun tiiviiksi rullaksi ja puuvilla langalla sen sidoin. Nyt tämä"paketti" on pesukoneessa 60 asteessa. Saa nähdä mitä siitä nyt tulee...esittelen sen sitten, kun saan sen koneesta ja kuivaan sen. Jos siitä tulee jotakin teen seuraavan....
Pääsiäisjuttuja muutakin ostelin kevään hoputtamiseksi;)

Lähimmässä Tiimarissa ei ollut oikein kivoja skräppäsjuttuja, joten nämä saa kelvata kansioon, johon taidan laittaa meidän eläinten kuvia:)

Kävimme myös Papan luona, tein ruokaa ja söimme yhdessä. Yritän ainakin kerran viikossa käydä tekemässä Papan luona sapuskaa, sillä kyllä ruoka maistuu aina seurassa paremmin. Vaari käy kyllä isänsä luona melkein joka toinen päivä ja soittaa kerran päivässä. Pappa on kyllä tosi nuorekas ja hyväkuntoinen. Hän selviää kyllä arjesta hyvin, kunhan vain ikävä vähän helpottaisi.

16 kommenttia:

maiju kirjoitti...

En ole koskaan huovuttanut, nyt odotan innolla mitä peskukoneestasi ilmestyy. Voisin innostua huovuttamisesta, täytyykin käydä kirjastossa hakemassa aiheesta opus.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kivan keväiset keltaiset ja vihreät villat :) Toivottavasti huovutus onnistuu! :) Minä kerran kokeilin ja ne villat oli pesukoneessa tarttunut toisiinsa kiinni ja tuotos oli ihan kippura ja roskiinhan se sitten meni.. Kivaa viikonloppua!!

Irmastiina kirjoitti...

Tuohan kuullosti sellaiselta pöytäliinan teolta, että voisi, jopa minulta onnistua...:))
Kyllä se on kovaa, kun pitkän liiton yhdessä elääneistä, toinen jää yksin ... voimia papalle ja voimia teille..

Riitta kirjoitti...

Vautsi !Perjantai ja sieltä puhkuu tommosta energisyyttä! Tulee varmasti kivat liinat.
Iloista viikonloppua sinulle ♥

Johanna kirjoitti...

toi huovutus ei ole minun juttu...ainakaan vielä :)
ihana kun olitte papan luona!

Irene kirjoitti...

Pääsiäistunnelmiin siellä jo viritytään pupuineen ja huovutuksineen.
Rentouttavaa viikonloppua!

JaanaElina kirjoitti...

Kiva vinkki tuo huovutus.Sitä voisikin kokeilla.

Tein tossut huopasesta ja harmittavasti loppui viime metreillä toisesta lanka kesken,nyt en ole mustanut ostaa uutta.Pitääkin laittaa kauppalistaan.

Mukavaa viikonloppua.

kisu kirjoitti...

Jään innolla odottamaan kuvia liinasta! En ole koskaan kokeillut noin huovuttaakaan.

Ihanan energiseltä kuulostat...oma olo kun aika nuutunut, flunsaakohan pukkaa?

Mukavaa viikonloppua!
-kisu-

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin odotellaan kuvia liinasta en ole koskaan huovuttanut ihaillut vaan muiden töitä... Kivaa että pappasi on piristynyt tietty se ikävä on varmasti kova, voimia kuitenkin sinne..
Minustakin on kivaa laittaa jo pääsiäistä ja tiimariinhan tästä on suunnistettava..ja alkaa ompeleen ankkoja, ja pääsiäismunia..Tipuja en tee itse kun ne on niin edullisia ostaakkin..ja niin hempeän kauniita..
Mukavaa lauantaita sinulle..

Tuula kirjoitti...

Ja viela yksi innokas valmiin liinan nakija ilmottautuu! Tullaista taidan kokeilla minakin. Mukavaa viikonloppua sinne Kivimäkeen!

LeenaJohanna kirjoitti...

En ole minäkään pahemmin huovutellut. Joskus jotain pientä tehtiin lasten seurakunnan kerhossa. Kävin aikoinaan semmosessa äitilapsi kerhossa ja sielä askarreltiin aina joka kerralla jotain. Ja kerran huovutettiin.
Voishan tuota vielä kokeilla.
Kivaa , rentouttavaa viikonloppua!<3

Eloise kirjoitti...

Näyttääpä kauniin keväiseltä tuo liina, odotan kuvia valmiista sellaisesta :)

PikkuBertta kirjoitti...

Tuota ideaa pitää kyllä kokeilla...joskus:)

Johanna kirjoitti...

Minullakin on tuollainen puputyttö, sain sen ystävältäni joskus :).

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Minkälainen lopputulos sieltä paljastui? Innolla odotan kuvia :)
Hyvää viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Tuo hovutustapa näyttää helpolta. Joskus katselin siitä optetusta jossain sisustusohjelmassa. Siitä tulee varmasti kaunis, olet laittanut niin ihanan keväiset värit siihen!:)
Meillä naapuri varoitteli ketusta!! Onneksi Kaapo on yöt aina sisällä! Tosin joskus kesällä ei halua tulla sisälle illalla, vaikka kuinka kutsuttaiisiin. Kerran on muuuten Kaapo ollut ketun kanssa vastakkain, sillä eräs kaummainen vanha, mukava naapurin setä kertoi, että han taisi olla sopivaan aikaan kävelyllä ja siten pelastaa kissamme, sillä niin olivat lähekkäin Kaapo ja kettu. Kaapolla kaikki karvat pystyssä, huiii!! Tästä on jo pari vuotta aikaa..
Minulla olo jo vähän parempi, mutta nyt ei nuolaista enenkuin tipahtaa...;)

Levollista viikonloppua!!<3<3