keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Taas ilta

Ninnimuori jaksaa pirteänä olla aina mammelia vastassa, kun mammeli tulee töistä. On se kumma, kun 12 vuotta se on jaksanut heiluttaa häntäänsä kun mamma tulee kotiin. Koskaan se ei ole pahalla tuulella vaan aina iloinen ja tyytyväinen. Ninni on perheemme eläinlauman pomo. Kissat ja Alman pitää kurissa tarvittaessa ja jos mamma on vihainen jollekkin eläimelle säestää Ninni heti haukkumalla mukana:) Niilo-kisuakin vielä imettää silloin tällöin, mutta ei enää päivittäin. Vaivoja Ninnillä jo vähän on esim. enään se ei yläkertaan jaksa kiivetä, mutta Alman kanssa juoksee ja leikkii joka päivä. Ninni on niin ihanan uskollinen ystävä :)
Alma taas on innostunut katsomaan telkkaria, täytyy vain huolehtia, että ei katso liian jännittäviä tai lapsille sopimattomia ohjelmia ;)
Ajatukset ovat kääntyneet Jouluun....otin taas uuden vihon käyttöön, mihin kirjoitan joululahjojen ostosuunnitelmia, leipomis- ja ruokaohjeita ym.....

Tänään vaari raahasi minut raamattupiiriin ja hyvä niin...mammeli kun ei meinaa päästä kotoa mihinkään, kun täällä viihtyy liiankin hyvin. Onneksi tuli lähdettyä :)

Niin ja TAAS on ilta ja huomenna töihin...Meillä on nyt aika kiireistä töissä ja mammelin kurkku on kipeä ja muutenkin olo puolikuntoinen....

6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Voi Mammeli, älä nyt vaan kipeeks tule. Olen pelännyt, kun ympärillä fliunssat riehuu, että millon taloon poikkeevat, vaan onneki ei olla saatu. Ensi viikolla sitten saadaan "ne piikt" vaari ikänsä puolesta ja mää "tautieni tähden"
Muuten, ihan hyvä se joskus on jonnekin piipahtaa, ettei vallan kotiinsa "mätäne". Ajatuksetkin kirkastuu, kun saa jotain uutta mieleensä:)
Mukavaa lopun viikkoo, täällä vaan on nii-in kuraista :(
tuksu

Tirriliisa kirjoitti...

Toivottavasti et sairastu enempää!! Meillä flunssa jyllää ja olohuone on muuttunut sairastuvaksi.Mukavaa viikon jatkoa!!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Taudit , huis pois!
Ihania noi koira lapsoset!
Minäkin pidän kirjaa joululahjoista, suunnittelua ja toteutusta ja edellisen vuoden muistiin panoja katsellen alkaa tää joululahja suunnittelu.
Torstai on toivoa täynnä!
-päivi-

Irmastiina kirjoitti...

Toivottavasti, et sairastu. Nyt kyllä on hirveästi flunssaa liikkeellä..
Hyvää loppuviikkoa..:)

Riitta kirjoitti...

Kyllä vähemmälläkin voisi ruokkia koirakuumetta joka meillä välillä riehuu, mutta ajatus siirretty odottamaan aikaa jolloin elämämme ei olis näin hektistä. Ihania kuvia taasnoista karvakamuista!!!
MIkäs on Alman lemppari ohjelma ;)
Yritä lepäillä kaikki mahdollinen aika niin tauti ei ehkä pääse valloilleen !Iloista viikonlopun odottelua sinulle :)

annamari kirjoitti...

Voi että noita teidän koiruleita! Aivan mielettömän suloisia ovat molemmat! Meillä myös koirat ovat molemmat katsoneet telkkaria omalla tyylillään. Rosa-mummu 14 v seurasi ennen kaihia tarkkavaisesti eläinohjelmia. Ines-neiti 10 v kokee taas eläimet telkkarissa tunkeutujina reevirilleen ja haukku on sen mukaista. Viime päivät Ines on tosin ollut kovasti kipeänä ja arvaathan, että nyt olisin ikionnellinen jos alkaisi taas haukkua räksyttämään, kun sehän olisi selvä merkki paremmasta voinnista. Eläimistä on niin paljon sekä iloa että huolta ja murhetta! Hyvää vointia sinne Kivimäelle! Toivottavasti sinunkin olosi pikaisesti kohenee! Ü