tiistai 7. joulukuuta 2010

Juhlien jälkeen

Kummitäti sylitteli juhlailtana kummipoikaansa, kun Akselin isä hieroi Akselin äidin väsyneitä jalkoja.

Juhlien jälkeisenä aamuna siis Itsenäisyypäivänä vaari leipoi esikoisensa ja lapsenlastensa kanssa pipareita.
Lapset ovat saaneet taikinan syönnistä ja leipomisesta tarpeekseen, joten vaari ja esikoinen leipoivat loput. Mamman tehtävänä oli sitten paistaa piparit.
Kyllä se vaarikin sitten lopuksi jo latautui ( päässä näkyy, jos tarkkaan katsot "latauslaite"). Naurettiin ja hassuteltiin, kun laitoin pään hierontalaitteen vaarin päähän ja sanoin, että nyt vaarikin ymmärtää mitä puhutaan ;) Almaakin väsytti vilkas viikonloppu......

Tämä työviikko meneekin nopeasti, kun huomenna onkin jo keskiviikko. Torstai-iltana meillä on päiväkotimme joulukirkko, missä me "tädit" esitämme jouluevankeliumin. Kirkon jälkeen tarjoamme lapsille ja vanhemmille mehua, glögia, torttuja ja pipareita päiväkodin pihassa:) Varmasti lapset ovat innoissaan :)

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista Akselin kastejuhlan postaukseen:)

8 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Ihanaa yhdessäoloa teillä on siellä Kivimäessä:) Tätä on niin kiva lukea ja katsella kuviasi. Tulee lukijallekkin hyvä mieli.

Mukavaa torstai-iltaa sinulle ja koko päiväkodin porukalle!

PikkuBertta kirjoitti...

Saitpa hymyn huulilleni tuolla vaarin"antenni"hierontalaite kuvalla,,,hih,hih....meilläkin on päikkärin pikkujoulu torstai-iltana..huomenna vielä viimeiset harjoitukset...
Kauniit kastejuhlat ollut teillä ja kaunis nimi pojalla:)

Ihanaista viikkoa:)

Tuuli kirjoitti...

Voi että toi vaarin leivonta-asu on sitten NIIN suomalaiselle miehelle tyypillinen, oikein isänmaallinen pukeutuminen itsenäisyyspäivään sopien! Tuttua meilläkin kyseisenlaiset kuteet, siinä silmä lepää: aito suomalainen mies parhaimmillaan ;) Tosi ihanat ja lämminhenkiset kuvat taas kerran!

Mukavaa viikkoa ja oikein hyvää juhlailtaa torstaille!

Ahti kirjoitti...

Lämpöä hehkui postauksesta!

Irene kirjoitti...

Ihanaa rentoutta juhlien jälkeen!
Vai leipoo teillä vaari pipareita. On siinä hyvä malli lapsenlapsille!

Irmastiina kirjoitti...

En voi muuta, kuin ihailla tuota suvun nuorinta... kyllä nuo pienet miehet ovat ihania.. niin ja tietysti pienet naisetkin... tulee aina vaan sanottua miehet, kun itsellä niitä on kolme....:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia taas Kivimäestä! Kauniit kastejuhlat ja kuvat, ristiäiset ovat kyllä niin herkkä ja liikuttava juhla. Kaunis nimi pikkuisella myös!
Ja tuo antenni olis kyllä toisinaan tarpeen täälläkin :D

Johanna kirjoitti...

Niin kaunis ja suloinen perhe sinulla! :)