keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lepoa

Akseli nukkuu niin sikeästi äidin masun päällä:)
ja oikeastaan missä vaan. Hän on niin rauhallinen ja hyvätuulinen vauva:) Unenlahjat taitavat kyllä tulla mammelilta:) Tämä päivä on mennyt meiltä muiltakin levon merkeissä. Mitä nyt vaarin kanssa kävimme asioilla ja ajoimme niin pahasti ojaan, että piti soittaa traktori vetämään. Onneksi täällä maalla asuu niin ihanan avuliaita ihmisiä:)
Muutama ale ostos vielä....Kaitaliina 140 cm vain 5 e ja pullahiiret puoleen hintaan. Täytyi ostaa meille omat pullahiiret, jospa mammelille ei jäisi sitten syötävää niin paljon;)
Enkeli vain 1,45 e
Ja ensi jouluksi kuuseen latvatähti puoleen hintaan. Huomenna lähdemme esikoisen ja kuopuksen kanssa Ideaparkiin säästöhommiin. Me naiset kun osaamme tuon säästämisen jalon taidon;)

10 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Oi miten suloisia vauvelikuvia!
Hassua, aivan kuin omat olisi olleet tuon kokoisia ihan hetki sitten, mutta onhan tuo nuorinkin jo 3v... Aika on outo juttu. :)

Edellisen postauksen alelöydötkin oli tosi kivoja!

Upeaa uutta vuotta ja kivoja singstar-hetkiä Kivimäkeen! ;)

LeenaJohanna kirjoitti...

Söpöjä vauvakuvuvia.
Vauveli näyttääkin niin rauhalliselta ja suloiselta.
Kivoja ostoksia taas. Suloiset pullahiiret.

Kivaa uuttavuotta<3

Jaana kirjoitti...

Mammelille hyviä ale shoppailuja kera kuopuksen!!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on jäänyt joulutohinoissa kaikki Mammelin postaukset katsomatta, täällä on niin kivoja juttuja taas! :)Suloinen on vauveli ja kiva kun on tyytyväinen ja rauhallinen. Tuo vauva-aika menee kyllä niin nopeasti ohi, välillä tässä on itselläkin melkein vauvakuume, vaikka parempi odottaa, että tulisi mummoksi seuraavaksi :) Nyt on tosiaan liukasta ollut, meidän kylätielläkin on harva se päivä joku ojassa ja hinausautoa ilmestyy paikalle.. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä toivottelen!!

Riitta kirjoitti...

Voi herranjestas mikä nöpöliini tuo
Akseli :) Onneksi teille ei käynyt kuinkaan ojaan ajossa! Kauniita löytöjä olet alesta ehtinyt hommaamaan, flunssa sai minut petiin joulupäivänä ja rahat säästyy vielä paremmin kun ei pääse mihkään :( Mukavia shoppailuja/säästöjä teille ♥

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ompa Akseli kasvanut... ja niiiiin suloinen.
Hienoja ale löytöjä olekin tehnyt.
hyviä loppuvuoden päiviä..

Anonyymi kirjoitti...

kyllä se on sulonen!!Mulla käy ihan kateeks,mutta käyn aina välillä naapurilta veetin 5v, itelle kysyy joka kerta,että joko mennään naimisiin. aivan ihana. Meillä pakkanen huitelee yli kolmenkymmenen, joten kateellisena kattelen ale yuotteita jota ootta ostanu,itellä ei haluta ees ulos,mutta onneks ei ole pakko,kun on nää lomapäivät, joten kuvotaan sukkaa ja nautitaan ja lihotaan.... Terveisin astan emäntä

Suvi kirjoitti...

Voi miten söpö Akseli <3

Mari kirjoitti...

Suloinen vauveli <3 Hienoja alennuslöytöjä!

marika kirjoitti...

suloinen pikkumies ♥