keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Myllerrystä ja Vaarin herkkuja

 Vaari on poiminut puolukoita jo monta ämpärillistä, kanttarellejä ja suppilovahveroita ihan myynniksi asti. Tänään herkuttelimme Kivimäen perunoiden lisäksi, suppilovahveroilla ja puolukkasurvoksella.
 Tässä Tallinnan tuliainen mammalaan....lastenlapset saavat keinua lampaalla kukin pieni vuorollaan. Muistelevat sitten aikuisena mammalan keinulammasta:)
Huono kuva, mutta löysin edullisesti Tallinnasta mustaa ja oranssia pellavakangasta ja kaksi puunappia. Ajattelin ommella näistä itselleni pari tunikaa mustan ja musta/oranssin. jotakin muutakin vielä ostin, mutta en ole ehtinyt enkä jaksanut kuvailla. Minulla on elämässä nyt myllerrystä...tai läheisilläni on ja se painaa myös minua.......

6 kommenttia:

Taina kirjoitti...

voimia myllerrysten keskelle.
ihana lammas lapsenlapsille! :)

anumorchy kirjoitti...

Voimia myllerryseen!
Sienia tulisin ostamaan, mutta on vahan kaukana!

tuksu kirjoitti...

Ihana tuliainen lastelapsille :-)
Elämän mylleryksiin voimia! Ajatuksissa kanssasi! Kyllä se niin on, että äidin sydämeen ne läheisten jutut koskettaa.
tuksu

Askartelin itte kirjoitti...

Ihanat tuliaiset. Voimia, jaksamista.

Henkkumaaria kirjoitti...

Tuo lammas on aivan iiiihaaanaa! Meillä myös on myllertänyt lähipiirissä ja tiedän, miten raskasta se on myös lähipiirille! Toivon teille voimia ja uskoa siihen, että tilanne korjaantuu kyllä!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Ihana lammas ja tuosta kankaasta tuleekin upea tunika. Toivon helpotusta elämän myllerryksiin. Läheisen myllerrysten seuranta on kivuliasta, kun voi vain katsoa vierestä, eikä voi auttaa... elää vain mukana.