torstai 10. maaliskuuta 2011

Rakkaat

Voiko olla suloisempaa kaksikkoa, kuin nämä poikaset:) Tätä meidän nuorempaa poikaa on sanottu aina poikaseksi, isosisko on sen lempinimen keksi, kun pikkuveli oli ala-asteikäinen:) Nyt tämä poikanen on suloisen pikkupojan isä. Iskä opettaa heti tietokoneen salat pojalleen pienestä pitäen;)

Nyt siis lukiolaistyttömme on auttamassa veljeään pienokaisen hoidossa, ja huomenna pikkuisen äiti tulee kotiin sairaalasta, joten apu on tarpeen. Kuopuksemme on hoitanut paljon jo isonsiskon lapsia. Olenkin sanonut, että se käytännön oppi, mitä hän on lastenhoidosta saanut on sellaista, mitä ei voi kirjoista lukea.
Tämä kollaasi on tämän nuorimmaisemme huoneesta...on niin tyhjää, kun hän ei ole kotona....Voi kamala, kun tulee aika, että hän lentää pesästämme....Me vaarin kanssa jäämme kahden hiippailemaan;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset poikaset =) Jaa`a,minullakin on jo kaksi aikuista lasta...hiukan mummokuumetta jo poden ;D

Vekarus kirjoitti...

Suloinen, varsinkin tuo nuorempi versio :-)

Ihanaa, että lapsenne ovat pysyneet läheisinä toisilleen ja auttavat toisiaan!

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi ihanuus mikä kuva - mulla tulee mieleen kuvat jotka on otettu kun meidän esikoinen (nyt reipas 5-vuotias) oli vauva ja liinassa oli iskänsä sylissä juurikin tietokoneella. ;)

tuksu kirjoitti...

Onpas söpöt poikaset!
Niin, se aikahan tulee, kun lapset lentää...ja sitten alkaa olla ne rusinapullapäivät :)
Niin se menee:)
Mukavaa päivää sinne Kivmäkeen
tuksu

Sumi kirjoitti...

Suloinen vauveliini! :)
Sisarukset on niin ihana asia! Itselleni on siunaantunut 3 sisarusta, ja osaan kyllä olla heistä onnellinen ja kiitollinen.
Varsisnkin 2 siskoani, jotka asuvat lähellä, ovat useamman kerran pelastaneet pahasta pulasta tulemalla lastenhoitoavuksi kun on tosissaan ollut tarve. <3

Siksi olenkin onnellinen että meillekin on annettu 3 lasta, heillä on toivottavasti tukea ja turvaa toisistaan aina.

Ihanaa viikonloppua Kivimäkeen!

Aana kirjoitti...

SULOISIA KUVIA!
OMAT LAPSENI OVAT JO AIKUISIA, MUTTA MINULLE AINA YHTÄ RAKKAITA JA "SULOISIA" KUIN TÄMÄ KUVAN PIENEMPI POIKANEN!

RAUHAISAA VIIKONVAIHDETTA SINNE KIVIMÄKEEN TOIVOTTELEE Aana.

Marge kirjoitti...

Hei Mammeli!<3

Kiitos lämmin sanoistasi postauksessani!<3

Kyllä on ihana kuva tuo ylempi!!!:)

Edellisen postuksen maisemaa kun katselin oikein tunsin nenässäni sen ihanan raikkaan keväisen tuoksun, mikä ilmassa nykyään jo on...;)

Ihana oli lukea näitä elämänmyönteisiä postauksiasi!<3

Ajatella taas on viikonloppu!!Ihanaa, sanoo tämä hetki sitten lomalta palannut!;D Mutta nyt tosiaan tuntuu, että elämä voittaa, sillä flunssani nuhakin alkaa jo kääntyä voiton puolelle:) Tosin pelkään, että mies vasta aloittaa flunssaansa...

Mammeli, kävimme nopeasti Ruovedellä talvilomalla, kissa oli siellä hoidossa lomamme ajan. Ja ajattelin, että täällä sinä asut, et muuten kaukana...;)

Iso ja lämmin hali viikonloppuusi!<3