maanantai 23. toukokuuta 2011

Arkea

Alma yleensä juoksee pihapiirissämme vapaana. Välillä se pääsee neidin kanssa lenkille poikia katsastamaan;)
Kesken matkaa täytyy pysähtyä jos kaulapanta kutittaa tai matkalta löytyy hyviä hajuja:)


Meilläpäin satoi melkein koko päivän, mutta nyt ilta-aurinko paistaa ja kaikki näyttää taas valoisalta. Aamulla väsytti ja kaikki näytti niin harmaalta:( Mutta johan sitä töissä piristyi, kun kuulin, että kesälomani alkaa jo juhannuksesta...jee...ihanaa neljä viikkoa kesälomaa + yksi viikko omaa lomaa, jos vain sijaisia löytyy:) Olen niin kamalan hyvä viettämään tota lomaa;) Vaikka kyllä tuo arkikin on ihan mukavaa, tykkään työstäni ja työkavereista!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja toivotaan, että aurinko paistaa meille jokaiselle :)

9 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Täällä aivan hellettä aamulla mutta nyt sattaa. Mekin innostuttiin maalaamaan isännän kanssa pihakalusteen kermanvärisiksi...aikas namit :)

JaanaElina kirjoitti...

Täällä sataa parraillaan ja tuulee.Aamu oli tosi aurinkoinen.

Kovasti touhua on siellä teilläkin.Taitaa olla vähän joka paikassa näin keväällä.

Mullakin alkaa loma juhannukselta.Ensin luvattiin vaan 3 viikkoa mutta perjantaina oli sähköpostissa,josko haluaisin pitää 4 viikkoa,kun saatiin sijainen.Laitoin pomolle sydämiä.Luulen että niistä arvas mitä ajattelin.Lomaa kyllä jo odotellaan kovasti.

Mukavaa viikkoa sinne.Almalle haleja.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Meilläkin aamu oli ihanan aurinkoinenja lämmin oikeastaan viiteen asti. Sit kun lakoi sataa , niin on kin tullut ihan kunnolla ja tuuli on kava.
Mukavaa alkavaa viikkoa!
-päivi-

tarutikki kirjoitti...

Meillä satoi iltapäivällä, mutta nyt on valoisaa ja selkeää. Kylmä tuuli vain kiusaa meitä taas.
Minä aloitan loman juhannusviikosta ja olen ensin 3 viikkoa lomalla ja sitten 2 viikkoa töitä ja taas 2 viikkoa lomaa. Ihanaa:)

Tuula kirjoitti...

Koko yon on satanut ja tuulenut. Ja meilla kun tuulee, niin silloin aina ajattelee, etta kohta lahtee katto. Joten yo meni kuunnellessa sita ja kipeaa polvea...

Mina en viela lomastani varmaa tieda, mutta tulen Suomeen reiluksi viikoksi juhannuksen jalkeisella viikolla, joten silloin ainakin. Jos en sitten ole sairaslomalla sinne asti. Kukapa sen tietaa..

Mukavaa ja toivonmukaan aurinkoista viikkoa!

Nina kirjoitti...

Eilen satoi meilläkin,tänään tuulista vaikka tässä rannalla taitaa tuulla aina =) On niin ihania kuvia taas...Auringonsäteitä päiviisi <3

seijastiina kirjoitti...

Meilläkin satoi eilen, tänään ,ainakin vielä näyttää aurinkoiselta.
Kivat kuvat, kollaasi aivan verraton.
Mukavaa viikkoa ja kaunista kesää!

Irmastiina kirjoitti...

Minä olen myös tosi hyvä, tuossa loman vietossa.

Tuija kirjoitti...

Ihania eläinlapsia ja varsinkin Alma sulattaa meikäläisen ( ja Väinön) sydämen. Ihana neito. Harmi, että asutte siellä päin, Väinö olisi viekoa lenkkiseuraa vailla.
Loma on ihanaa, minä pidän vähän niin kuin pätkissä loman, korkeintaan kaksi viikkoa kerrallaan. Itse otin myös lomarahoja vapaana...kun miekin osaan viettää lomaa hyvin ja usein ja hartaasti.

Auringonpaisteista viikkoa sinulle ja Almalle.