torstai 21. huhtikuuta 2011

Heinänkorsi voi katkaista kamelin selän...

Nyt tarvitsisin tälläisen kypärän, kuin kuvalla olevalla tipulla...Jospa se auttaisi suojaamaan mammelin hermoja;)

Blogia aloittaessani ajattelin, että en sitten turhia valittele blogissani, koska kukapa nyt sellaista jaksaa lukea. Tarpeeksi on murheita kaikilla omasta takaa, mutta nyt kuitenkin seuraa rutinaa....

Minulla on ollut kamala viikko..Mitään kovin mullistavaa ei ole tapahtunut, mutta jotenkin tuntuu, että voimat on vähissä....Töissä on ollut paljon kaikenlaista, joka on vienyt paljon voimia. Hammasta on särkenyt viikon ja buranan voimalla olen selvinnyt eteenpäin....Tänään sitten kävin hammaslääkärissä ja silta asennettiin paikalleen, se on muuten oikein hyvä, mutta joku kolmesta hampaasta, joka on hiottu ns, pilariksi on nyt tosi ärtynyt. Juuret on kuvattu ja kaikki pitäisi olla kunnossa, MUTTA SÄRKEE ja kovasti. Lääkäri määräsi 600 buranaa ja sitä nyt pyhät popsin jos särky ei asetu niin tiistaina soittelen lääkärille ja sitten todennäköisesti yksi niistä hampaista juurihoidetaan. Tänään kun hammaslääkärini otti väliaikaiset paikat pois ja puhdisti niitä pilareita oli hermokipu inhottava....

No, sitten hammaslääkäri antoi lähtiessäni minulle sen reseptin apteekkiin, että saan voimakkaampaa buranaa...Kovalla kiireellä menin säryssäni apteekkiin, että saan pyhäksi särkylääkkeet niin enkös apteekissa huomannut, että pankkikorttini oli jäänyt kotiin ja puhelin Vaarin luokse autoon....huh huh...siinä sitten pyörin pitkin Mäntän kaupunkia ja etsin Vaaria.....Siinä etsiessäni viimeisillä voimillani Vaaria ajattelin jo, että kohta istun asfaltille ja alan huutamaan ääneen!!! No lopulta Vaari löytyi ja sai kerrottua, että ei ole pankkikorttia mukana vaan se jäi kotiin toisen takin taskuun......Eikös Vaari alkanut siinä minua "ojentamaan"huolimattomuudesta ja sitten minulla pimeni!!!! Sai sanottua, että nyt haluan "Pitkäänniemeen" siis lataamoon..... Vaari siinä ihmettelemään, että mikäs tuolle eukolle nyt tuli, kun itkin vaan.....Hän luuli tietysti, että sitä hammasta särkee niin kamalasti, että nyt se vaimo sekosi.... sai sanottua, että olen NIIN VÄSYNYT!

Lopulta Vaari kiikutti reseptin apteekkiin, maksoi lääkkeet mukisematta ja ajoi kiltisti kotiin. Pelkkä hammassärky ei tätä kohtausta saanut aikaan, vaan totaalinen väsymys...Pääsiäinen tulossa, siivoukset melkein tekemättä ja leipomukset leipomatta...Kaiken lisäksi SE aika kuusta ja tuo kamala HERMOSÄRKY!!!!

No kyllä se pääsiäinen kai Kivimäkeenkin tulee ja kaikkihan on jo maksettu ja tehty minunkin puolestani, vaikka itse en saanut mitään oikein aikaan.....meidän Herramme maksoi kaikki meidän vajavaisuutemme ja velkamme ristillä:) Siitä saa mammelikin iloita, vaikka itse on nyt aika nollassa. Tämän halusin jakaa teidän kanssanne, että tiedätte mammelikin väsyvän aina välillä......eikä ollenkaan niin positiivinen kun välillä antaa ymmärtää....Kaikella on tarkoituksensa ja mammelilta kun tuppaa aina välillä unohtumaan, että mikä sitä onkaan tärkeinta esim. pääsiäisessä....

Katsotaan nyt miten tämä olo tästä tasaantuu, mutta SIUNATTUA pääsiäistä teille kaikille ja luulen, että piankin taas jo kirjoittelen kuulumisia;)

24 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Hyvää pääsiäisen aikaa teille sinne Kivimäkeen ;D Kaikesta huolimatta... hammassarky on tosi kurjaa. Toivotaan, että lääkkeillä helpottaa. Auringonpaistetta.

tarutikki kirjoitti...

Minua ei haittaa lainkaan lukea välillä rutinoitakin. Toisaalta helpottaa omaa oloa, kun tietää, että joku muukin on totaalisesti väsynyt. Työ vie minultakin paljon voimia ja ymmärrän kyllä olotilasi, kun vielä on kamala hammassärkykin.
Hyvää pääsiäistä sinulle ja perheellesi. Nautitaan läheisistä ja rakkaista väsymyksestä huolimatta:)

Johanna kirjoitti...

No voi itku :(. Oikein paljon voimia ja jaksamista, ja toivotaan että hammassärky pian helpottaa! Kuulostaa kyllä raskaalta viikolta. Onneksi alkoi nyt pääsiäisloma!

Ahti kirjoitti...

Voimahalaus!

Reppanainen kirjoitti...

Pääsiäinen tulee kyllä, oli teillä siivottu ja leivottu tai ei. Nyt käytät pyhät LEPÄÄMISEEN ja itsesi lataamiseen! Toivottavasti hammassärky helpottaisi nopeasti. Olen itse ollut potenut tulehtunutta viisaudenhammasta yhden Pääsiäisen, eikä se jäänyt kyllä muistoihin minään elämäni huippuhetkenä ;) Hyvää Pääsiäistä sinulle ja perhellesi "karvakittuja" unohtamatta! PS: Kyllä tänne niitä rutinoitakin mahtuu. Sen takiahan täällä ollaan, että tsempataan toisiamme kun maailma on putoamassa niskaan <3

Reppanainen kirjoitti...

Siis piti olla karvakinttuja eikä kittuja ;D tuli kirjoitusvirhe...

Pami kirjoitti...

Joskus sitä vaan pimahtaa! Mutta onneksi siitä selviää hengissä. Toivottavasti hammassärky helpottaa!

Voi, en minäkään ole siivonnut ja leiponut yhtään pääsiäistä varten. Omalla porukalla kyllä ollaankin. Ja se, että tavarat on kutakuinkin paikoillaan, niin riittäköön, vaikka tulee vieraitakin. Ja pullaa ja jäätelöautosta haettu jäätelökakku on yllätysvieraita varten pakkasessa. Meillä ei ainakaan minkäänlaisten pyhien takia stressata, sen verran stressaavaa jo tämä karjatilan pitäjän homma on muutenkin!

Susanne kirjoitti...

Voi Mammeli on sinulla ollut kyllä raskas viikko. Toivottavasti hammassärkysi on jo helpottanut.
Voimahalin lähetän täältä sinulle.

Rauhallista pääsiäisen aikaa sinulle ystäväni!

Riitta kirjoitti...

Voi Mammeli, ymmärrän kyllä...eihän kukaan aina jaksa puuhata ja varsinkaan kaikkien noiden muiden kurjuuksien kiusatessa.
Toivottavasti hammas särky helpottaa pian ja saat nauttia pääsiäisen vietosta ja läheisistäsi ♥

Irmastiina kirjoitti...

Siunattua pääsiäistä mammelillekkin!

Saahan sitä välillä väsyä..nainenkin..:) ja tuo hammassärky on kyllä yhtä viheliäistä..:(
Toivotaan nyt, ettei koko pyhiä
särje!

Irmastiina kirjoitti...

Siunattua pääsiäistä mammelillekkin!

Saahan sitä välillä väsyä..nainenkin..:) ja tuo hammassärky on kyllä yhtä viheliäistä..:(
Toivotaan nyt, ettei koko pyhiä
särje!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulehan Mammeli,nyt istahdat alas,vedät syvään henkeä ja pysyt siinä istualtes!
Ei tarvitse jaksaa,kaikki väsähtää joskus mutta sillon pitää antaa itselleen armoa!
Vaari keittää sulle varmasti kupposen kuumaa,kaffetta tai teetä!
Kun omat voimani on vähissä,istahdan alas,käyn tuossa rannalla istuksimassa,annan itselleni oman hetken...Itkukin saa tulla,sekin helepottaa!
Pääsiäis vieraat on niin reippaita,että kun Mammeli sanoo olevansa väsynyt niin osaavat kyllä hommat hoitaa!
Voimia ja halaus!!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti hammassärky on jo hiukan helpottanut. Se kun on niin kaameaa särkyä.

Niin ja kyllä täällä blogimaailmassa saa kirjoitella myös niistä huonoista hetkistä. Olenkin monasti kateudella lukenut kirjoituksiasi ja ajatellut , että olisi ihanaa kun itsekkin jaksaisi olla yhtä "tehokas."
Lisäksi olen miettinyt, että yksinkö sinä siellä kotonasi hääräät. Meinaan , että kun sinulla on iso perhe niin eikö olisi ihan oikeutettua, että saisit apua myös lapsiltasi. Esim nyyttäreiden muodossa. Monasti sitä äiti ajattelee, että kyllä hänen pitää yksinään passata kaikki ja sitten on äityli ihan poikki.

Mutta tosiaan pääsiäisen sanoma on kaikista tärkeintä nyt. Siivot, mämmit, mangokakut ym tulevat kaukaa perässä.

Voimarutistus meille kaikille hössöttäjille.

Peurankello kirjoitti...

Voimarutistus!!!

Tarleena kirjoitti...

Voimia Mammelille, ja sanon samaa kuin muutkin, lepää ja kerää voimia nyt, siivoamaan ja leipomaan ehtii myöhemminkin. Kenellekään ei ole iloa yliväsyneestä äidistä tai vaimosta, ja kaiken huolehtimisen keskellä olet itse ainoa, jonka pitää muistaa huolehtia myös itsestäsi!

Joskus asiat vaan kasaantuu, ja silloin on oikeasti hyvä viheltääpeli poikki hetkeksi. Näin tein itsekin pääsiäisen suhteen...

Hyvää pääsiäistä sinulle ja keskity lepäämään ja nauttimaan pääsiäisen ilosanomasta.

AnneMari kirjoitti...

Voimia paljon sinne..kyllähän noitä rutinoitakin lukee aina välillä mielellään.. huomaa vain , että onhan sitä muillakin näitä huonoja päiviä välillä, kuin vain itsellä. Elävää elämäähän se vain :))
Meilläkin on koko perhe sairastanut monta viikkoa..eikä siinä silloin paljon Pääsiäissiivouksia jaksa. Mutta villakoirat ei katoa minnekään..kyllä ne siellä jaksavat odottaa ;)
Levollista Pääsiäistä..toivottavasti kaikki hammassäryt helpottavat.

Wilhelmiina kirjoitti...

Voi kaikki rutisee enemmän ja vähemmän , ei minua haittaa ollenkaan -rutisen itsekin aika ajoin se tekee hyvää hiukan avautua!
Kaunista ja siunattua pääsiäisen aikaa, nyt lepäät unohdat leipomukset ja siivoukset -nauti mene peiton alle käpertymään ja lue hyvää kirjaa ;)

Sirutuuli kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä kaikesta huolimatta! Välillä pitää vähän purkautua, että taas jaksaa. Tämähän se on hyvä paikka purkautuakin :)

Irene kirjoitti...

Joskus näitä rankkoja päiviä elämä heittää eteen. Hammassärky todella syö naista. Toivottavasti on jo helpottanut!

Eloise kirjoitti...

Muutaman hampaan kokemuksella tiedän, että juurihoitoa edeltävät kivut ovat hirveät... Niitä kun ei voi sivuuttaa, ei millään. Ihmettelen, että lääkäri jätti sinut pääsiäiseksi kärvistelemään pelkän Buranan turvin, hammassärky kun saattaa vaatia pikkuisen vahvempiakin lääkkeitä. Eikä se aina niilläkään tainnutu. Toivon, että kaikesta huolimatta koet pääsiäisen iloa ja valoa! Anna itsesi levätä, aina ei tarvitse pystyä ja olla tehokas. Voimia!

Lila kirjoitti...

Voimahali sinulle:)
Hammassärky ja väsymys yhdessä on kamalaa!!
Mukavaa pääsiäistä kaikesta huolimatta kuitenkin <3

Vekarus kirjoitti...

Toivottavasti kipu on jo hellittänyt! Jos ei pyydä vielä tehokkaampaa buranaa ja lisäksi vielä panadolia! Voimia ja toivottavasti iloista pääsiäistä!

tuksu kirjoitti...

*halaus*
Rutinatkin kuuluu elämään :)
tuksu

Sara kirjoitti...

Voi ei ja toivottavasti se hammassärky ei ole pilannut koko pääsiäistä, että olet saanut nauttia lomastakin!! Hammassärky on kyllä todella ilkeää( itsekin useita öitä valvonneena ja buranaa ottaneena tiedän mitä se pahimmillaan voi olla)
Ja eihän se elämä tosiaan ole aina ruusuilla tanssimista. Ja yleensä kun yksi asia tökkii niin silloin tulee sen kaveriksi monta muuta asiaa ja silloin todellakin tökkii!! Silti jaksamisia sinne päin !!