perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkäperjantai meni näin

Kiitos kaikille ihanista ja myötätuntoisista kommenteista eiliseen postaukseeni:) Varmasti teidän halauksenne auttoivat ja siksi tämä päivä on ollut parempi...kolmella puolikkaalla 600 buranalla olen selvinnyt:)

Haimme tänään Helmille ja Hilmalle heiniä maatalosta, jossa meidän tuleva kukkomme asuu. Se on syntynyt viime syksynä. Näin ensi kertaa sen ja olihan se KOMIA! (Se ei ole tämä kuvan kukko). Kuulimme tänään, että kanat tulevat vapun jälkeen ja silloin myös kukko muuttaa meille. Luulen, että kukon nimeksi annamme Armas, sillä onhan se neljän kanan oma Armas;)
Vaari alkoi heti sahaamaan lampolan seinään reikää, mistä kanalan väki pääsee itse sisään ja ulos. Suunnitelmissamme on, että kanat saisivat olla alapihalla vapaana ja halutessaan mennä sitten sisälle, kun haluavat. Katsotaan nyt miten Alma ja kissat antavat kanojen olla rauhassa ja pitääkö Armas naisensa kurissa. Maanantaina aijomme lyhentää lampaiden sorkat, jos vain mammelin nuppi on jonkilaisessa kondiksessa.
Pientä siivousta olen tänään harrastanut ja leivoin suklaakääretortun, johon laitoin väliin tätä vaniliarahkaa ja persikanpaloja. Päiväunetkin kerkisin kurvahtamaan, kun väsymys iski:) Pääsiäiskoristeita olen myös vähän laitellut ja Vaari lupasi mennä Alman kanssa huomen aamulla pajunkissoja hakemaan.....Rantatieltä ojanlaidasta pajunkissoja löydän, niillä minä pääsiäisenä koristelen pöydän.....tätä laulua on meillä päiväkodilla taas lauleltu lasten kanssa ja sehän sitten soi päässä vielä pitkään.....

Rauhallista pitkäperjantai-iltaa teille ystävät:)

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oi oi, komea kukko on kuvassakin. Me kävimme katsomassa viime sunnuntaina karitsoja, olihan ne suloisia <3
Oikein mukavaa pääsiäistä Kivimäkeen!

Irmastiina kirjoitti...

Hienoa, että olet voinut paremmin.
Toivottavasti Alma ja kisut, eivät saa kukolta kyytiä jos menevät kanoja häiritsemään..:)

Hyvää pääsiäisen aikaa teille!

Katja kirjoitti...

jaksamista <3
Ja mukavaa pääsiäistä!

tuksu kirjoitti...

Mukava kuulla, että olet hiukan paremmassa kunnossa. Mulle on tehty samantyylinen hammasremontti...ja muistan sen kivun, joka sillan laiton jälkeen sitten helpotti. Mutta kipu oli kova :(
*halaa*
Mukavaa Pääsiäisen jatkoa sinne
tuksu

Siirisofia kirjoitti...

Oikein hyvää ja toivottavasti jo kivuttomampaa pääsiäistä! Hammassärky on kyllä todella hermoja raastavaa! On mukavaa, kun lapset ja lastenlapset tulevat, mutta siinä kyllä saa aika lailla häärätä, joten yritä myös levätä ja ottaa ihan rennosti :)
Ihania nuo kaikki eläimet :))

Marsu kirjoitti...

Ihanaa kun teille tulee kanoja ja kukko! Se on sitten ihanaa kun saa omasta pihasta munia! :)

Minäkin olen ajatellut, että kanat olisivat kyllä todella kiva juttu. Mutta ehkä ei tähän nykyiseen paikkaan, katsoo sitten jos muutamme jossain vaiheessa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oih, lisää eläinlapsia - itsekin olen haaveillut kanoista, mutta haaveeksi se kaupunkitontilla jää. Minullakin on ollut viime kuukausina hammasremonttia - onneksi ensi viikolla on näiltä osin viimeinen kerta...

Anonyymi kirjoitti...

meilläkin oli aikoinaan kanasia ja kukko niille,ovat kovin symppiksiä...levollista pääsiäistä sinne koko katraalle....

Anonyymi kirjoitti...

Sopivasti jatkuu aloittamasi pääsiäislaulu tähän kana- ja kukkoteemaan: "Pikku-veikon keinuheppa kammarissa heiluu.
Isä laittaa pääsiäiseksi pihamaalle keinun.
Kukko kiekuu kanalassa talvet sekä kesät.
Kunpa tietäis, mistä löytäis pääsiäiskukon pesät."

Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa Kivimäkeen!

t. Tuuli

Lovviisa kirjoitti...

Lepposata löörtaakia:)

Marge kirjoitti...

HYVÄ, kun kaikki on jo paremmin!!!♥

Kuule, minä olen TAAS ollut kipeänä, alkaa jo pikkuhilja tuntua, että eikö nämä jo riittäisi...eli vali, vali, valitusta...;)Heräsin tänä aamuna kurkku kipeänä, lämpöä ja olo kuin hakatulla... Olen levännyt ihan koko päivän ja syönyt särkylääkettä. Toivottavasti huomenna voin jo ihan hyvin. Olisi niin kiva vähän puuhastellakin (remonttihommia) ja nauttia näistä upeista ilmoista!:)

Onneksi tosiaan minunkin puolestani kaikki on jo täytetty, siihen haluan luottaa! Joten ♥HYVÄÄ JA SIUNATTUA PÄÄSIÄISTÄ sinulle ja perheellesi!!!

Jossu kirjoitti...

Parempia vointeja ja mukavaa pääsiäistä. Ja kanat ja kukko olis kivoja, mutta meillä ei ole paikkaa sellaisille :)