lauantai 23. huhtikuuta 2011

Aurinko auttaa:)

Voi miten ihana päivä tänään on ollut. Aamulla heräsin, kun aurinko paistoi ja Vaari tuli Alman kanssa pajunkissoja hakemasta:) Mammeli osti pieniä orvokkeja ja laittoi pajunkissojen kanssa terassille laatikkoon ilahduttamaan sisälle tulijoita.Tänään olen selvinnyt hammassärystä kahdella buranalla ja muutenkin olo on parempi.
Mammelin kasvimaalta on täysin jo lumisulanut ja lähiaikoina aletaan vaarin kanssa kärräämään lampolasta pehkua ulos kasvimaan ravinteeksi.
Voi katsokaa kuinka lumi on sulanut ja kohta alkaa vihertämään. Luulen, että huomenna lähtevät jäät:)
Ketkäs kaksi neitiä on päässyt koko päiväksi ulos nauttimaan keväästä?
Nuppu tarkkailee vanhan torpan rappusilta...missä hiiret piileskelee? Nupulla on silmän päältä lähtenyt karva ja siinä on joku "pipi"...onkohan tullut tappelussa vai mikä on? Niilo kisu taas kantaa toista etutassuaan...kevät on sellaista aikaa, että kaikkia sattuu, kun kisut on niin liikekannalla. Jos tassu ei parane täytyy tiistaina mennä eläinlääkäriin.
Tämä on mammelin sekä Hilman ja Helmin ilonpäivä, tätä on odotettu....tytöt saavat NAUTTIA elämästään täysillä näin keväällä:)
Hilma paksussa talviturkissaan.
Vaari ja Hilma
Helmi katsoo tarkasti kun mammeli kuvailee, Helmi on sellainen mammelin tyttö...muita vierastaa:) Molemmilta tytöiltä leikkasin kaulan kohdalta villoja, että ei olisi niin kuuma...ensi viikolla lähtee koko turkki! Sainkin tietää eräältä naapurin emännältä paikan, missä asiakkaan toimittamasta villasta kehrätään lankaa. Soittelen sinne ensi viikolla, että saisin omien tyttöjen villasta villalankaa, mistä sitten kutoisin lastenlapsille sukkia:)

Esikoinen ja nuorempi poika perheineen ovat tulleet Kivimäkeen pääsiäistä viettämään...vohveleita paistettiin, mansikoiden ja kermavaahdon kera nautittiin...Huomenna uudet jutut, hyvää yötä:)

5 kommenttia:

LeenaJohanna kirjoitti...

Hammassärky on todella paha.
Toivottavasti nyt helpottaa kokonaan.
Ihanat kelit saatiin Pääsiäiseksi.
Aurinko on tosiaankin sulattanut viimeisetkin rippeet lumista.
Ulkona on tullut oltua aamusta iltaan.
Meillä on kissoilla raapimisjälkiä ja kipeitä kohtia. Vilillä on korvassa naarmu.
Ihme taistelua näin keväisin.
Mukavaa pääsiäisen jatketta!<3

Tuula kirjoitti...

Voi teillakin on jo noin kevaista!!! Ja tytot paasivat ulos haistelemaan kevatta. Viela kun paasee eroon tuosta paksusta turkista, niin on varmaan mukavaa ottaa kesa vastaan.

Toivottavasti hampaat lopettelevat oikuttelemisen!

maiju kirjoitti...

Tuo sinun hammaslääkäri reissu oli todella postaus, olin hengessä mukana, meillä äideillä on niin monta rautaa tulessa, kun haluaa pitää perheestä huolta.

Ihanaa kun Helmi ja Hilma pääsivät ulos :)

Riitta kirjoitti...

Onpa ihanaa kun tytöt pääsivät nauttimaan ulkoilmasta pitkän talven jälkeen :)

Peurankello kirjoitti...

Arvaa mitä, sinä tulit mieleeni toissapäivänä...olimme serkkuni luona ja hänellä on 120 lammasta:) Karitsoita oli valtavasti ja ihan mahottoman suloisia. Uusi 700m2 lampola rakenteilla. Voi että olen iloinen ja ylpeä serkustani, kun sellaista touhuaa. Kyyttöjäkin hänellä on, Minna Äkkijyrkältä muuten ostettuja;)