keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Huomenna helpottaa

Meinaan vaan tämä väsymys...toivottavasti. Raskas työviikko on kohta takana. Huomenna pääsen töistä jo 12.57 tarkalleen ja sitten alkaa pääsiäisloma;)

Hampaita on särkenyt siitä asti, kun viime torstaina hiottiin kolmesta hampaasta pilarit ja niihin laitettiin väliaikaiset paikat. Huomenna pitäisi kiinnittää silta pilareihin, mutta en tiedä miksi niitä "nysiä" nyt särkee? Onneksi pääsen huomenna hammaslääkäriin, koska nyt tekisi mieli heittää koko purukalusto roskakoriin!!!! Monenlaista valittamisen aihetta tuntuisi nyt mammelin päässä olevan, mutta kyllä ne siitä haihtuu, kun saa levätä.....Nyt ei muuta kuin buranaa nassuun ja nukkuun....

5 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi , tuollaiset säryt ovat inhottavia. Minä pääsen tänään klo 13 ja odotan sitä todella paljon, hirveä päänsärky on koko viime yön ollut, eikä tunnu lääkekään auttavan, Onneksi on useampi päivä vapaata.
Mukavaa pääsiäisen aikaa!
-päivi-

Lovviisa kirjoitti...

Jeps...Hammassärky riipivätä !
Ilosta pääsiäistä kuitennii:)

Johanna kirjoitti...

Toivotaan että hammassärky helpottaa pian!

Hyvää pääsiäislomaa! :)

Irmastiina kirjoitti...

Onneksi pääset lääkäriin... hammassärky on kyllä ikävää.
Hyvää ja virkistävää pääsiäistä sinulle!

Marge kirjoitti...

Hyvä, kun pääset lääkäriin!

Väsymystä täälläkin, mutta nyt levätään...:)
Pääsiäisenä aioin levätä, käydä mökillä, syödä vähän herkkuja ja tehdä myös vähän remonttihommia...tärkeimpänä kuitenkin on viettää aikaa perheeni parissa ja rauhoittua.

Ystäväni, toivotan Sinulle ja rakkaillesi mitä ihaninta pääsiäisen aikaa!!!♥