tiistai 19. huhtikuuta 2011

Skräppäystä ja suunnitelmia pääsiäisen vietosta

Lauantaina tulee lastemme perheet mammalaan pääsiäisen viettoon. Paistoin lihapullat tänään jo pakastimeen odottamaan mamman mussukoita. Aikuisille ajattelin tehdä kananfileitä homejuustokastikkeella, riisiä ja salaattilajitelman, mistä jokainen voi yhdistellä niitä juttuja mistä pitää. Kahvi hyväksi ajattelin tehdä rahkapullia, mangohyytelökakun ja kinuski/kerma täytekakun. Pääsiäinen sujuu meillä hiljentymisellä pitkäperjantaina ja lauantaista lähtien iloiten Pääsiäisen sanomasta yhdessä rakkaiden kanssa.
Skräppääminen alkoi nyt:) Ensimmäinen sivu elämänikirjasta on nyt valmis. Kirja alkaa vanhempieni hääkuvasta vuodelta-50. Morsiusneitona on jo edesmennyt serkkuni Anneli.

Minun veljeni, perheemme ensimmäinen lapsi muutti Taivaan kotiin jo kolme vuotiaana...1954 n. 8 vuotta ennen minun syntymääni.
Jeesus annathan minun olla Sinua aivan lähellä. Kun on aika levolle mennä, päivän leikeistä levätä....
Seuraavaa sivua jo suunnittelen....

12 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Täällä kans on ollut samantapaisia suunnitelmia pääsiäistä varten, me menemme vain mäkille sitä viettämään.
Ihana muistojen kirja sinulla on tulossa <3
Rauhaisaa pääsiäisen aikaa rakkaiden parissa <3
-päivi-

Jaana kirjoitti...

Hyvin on sinulla jo pääsiäinen mietittynä :)
minä täällä vielä haahuilen kaiken muun ympärillä mutta toivottavasti osaan kuitenkin ajoissa alkaa nämä ruoka mietinnät..muuten voi tulla kiirus..siitäkin on kokemusta :)
skräppääminen olis niin hauskaa, mutta ei vaan onnistu tässä elämän tilanteessa..

tarutikki kirjoitti...

On aina ihanaa viettää juhlaa (tai arkea) läheisten kanssa. Sinun menyytäsi minäkin haluaisin päästä maistelemaan;)
Kaunista muistojen kirjaa teet.

Anonyymi kirjoitti...

:,( Taidan olla kovin herkkä ihminen...kyyneleet läks valumaan tuon pienen veljesi kuvasta...
Kiva idea tuo kirja on! Sniiff...

Marsu kirjoitti...

Oikein mukavan kuuloisia suunnitelmia teillä pääsiäisviikonlopulle! Meillä ei taida sen kummempia suunnitelmia olla - ainakaan vielä :)

Irmastiina kirjoitti...

Minunkin vanhempien morsiusneitona oli Anneli.
Tuosta kansiosta tulee ihana.
Mistä olen noin ihanan kansion löytänyt? Vai oletko jo kertonut ja minulta mennyt ohi..

Sara kirjoitti...

Itsekin olen jo useamman vuoden tuota skräppäystä suunnitellut mutta en ole saanut inspiraatiosta kiinni. Se vaatii kyllä oman aikansa ja paikkansa ja paljon rekvisiittaa. Näyttää hyvältä!!!( saisinkohan minäkin aloitettua)

tuksu kirjoitti...

Meille tulee Kupuksen perhe :) Mutten ole noin tarkkaan suunnitellut ollenkaan...sen tiedän, että jotain oikein hyvää syömme ja nautimme toisistamme ja Pääsiäisen sanomasta!
Ihana tuo sun Skärpppäys! Ihania muistoja saat elää tekemisen myötä!
Mukavaa päivää sinne
tuksu

Peurankello kirjoitti...

Voi miten hienoja sivuja. Moni ystäväni skräppää, mutta minulla ei pikkuInkiväärin kanssa ole siihen mahdollisuutta. Ehkä sitten eläkkeellä;) Aika monta asiaa olen sinne suunnitellut...
Siunattua ja antoisaa lomaa teille koko perhekunnalle! Me ollaan ihan kotomaisemissa ja pihaa laitellaan ja mulla on juontoa seurakunnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kirjasta oot tekemässä. Minuakin liikutti syvästi tuo kuva enkeli-veljestäsi. Viime viikkoina on niin moni pieni lapsi siirtynyt taivaan kotiin. Tarkoitan niitä , joista on kirjoitettu iltalehdessä. En voi edes kuvitella kuinka pahalta lasten vanhemmista tuntuu kun minustakin tuntuu niin äärettömän pahalta. Kyyneleet valuvat illalla kun iltarukouksessa pyydän voimia omaisille. On tämä elämä välillä niin kummallista, mutta kaikella kuitenkin on tarkoitus. Tai ainakin niin uskon. Tosin välillä meinaa usko loppua.

Ihania herkkuja oot leipomassa pääsiäiseksi. Voi kunpa itsekkin jaksaisin jotakin tehdä pääsiäisen eteen. Vielä ei oo mitään merkkiäkään pääsiäisestä.

Irene kirjoitti...

Ihanaa, että saat lapsesi perheineen pääsiäiseksi. Hyvin olet jo suunnitellut ja vähän jo varautunutkin pääsiäisen viettoon. Minä olen lammaspaistin hakenut jääkaappiin, kun sulattelussakin menee aikansa. Ehkä loput ruoat sitten keksin lähempänä pääsiäistä.

Johanna kirjoitti...

Ihanat pääsiäissuunnitelmat! Ja herkut kuulostavat tosi hyviltä!

Minäkin olen tehnyt muutaman skräppäyskirjan. Viro/Latvia matkaltamme on yksi ihanana muistona :).