sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kiirettä pukkaaVipinää on ollut viikonlopussa. Eilen olimme siellä huutokaupassa, josta saalis jäi laihaksi, puinen yöpöytä 2 e, vanha lipasto meidän nuoremman pojan perheelle 16 e, klaffipöytä 12 e ja kirjailtuja pöytäliinoja 8e.....esittelen huutoni joskus myöhemmin. Huutokaupassa oli paljon rakennustarvikkeita ja muuta sellaista mikä ei mammelia kiinnostanut. Hevonenkin oli huudettavana, mutta sitä ei Vaari antanut mamman huutaa;)

Yllä oleva kuva on otettu neidin synttäreiden rääppiäispöydästä, jota Alma tarkistelee:) Rakas kuopuksemme täyttää huomenna 17 vuotta ja hänellä oli kavereita juhlimassa, lähtivät vain kovin aikaisin ;))) Mammeli ei oikein nukkunut viime yönä, kun piti seurata pihassa olevaa liikennettä;)
Tämä päivä onkin mennyt äitini kanssa puutarhalla käydessä ja kukkia istuttaessa. Tälläiset hennot amppelit ostin etupihan kuistille.
Vanhan torpan seinustalle äitini istutteli tänään nämä kukat.
Kukkapenkkiin hän istutteli myös uusia kukkia.
Toinen kukkapenkki odotteli myös vuoroaan.
Lampolan oven eteen laitoin orvokkiamppelin.
Ulkosauna sai kaksi tälläistä istutusta laatikkoihin äitini toimesta. Sillävälin hänen "vauvansa" istutteli kaalintaimia ja kesäkurpitsantaimia kasvimaalle:)
Lopuksi vanhassa torpassa takan hiilloksessa....

paistoimme makkaraa ja nuorisomme suklaabanaaneja. Tänään oli nuoremmalla pojallamme ja hänen vaimollaan 1-vuotis hääpäivä....missä sitä paremmin voisi viettää, kun Kivimäessä;) Muistatteko häät viime kesältä, joista silloin blogissani kerroin? Minulle ne olivat kauneimmat ja koskettavimmat häät, joissa olen koskaan ollut

8 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Eihän tuo huutosaalis nyt ihan laihalta kuulosta ;) Parempi kuin ei mitään!

Onnittelut sankarille! Ja mukavaa uutta viikkoa! (onneksi vain 4 päivää ;) )

Anonyymi kirjoitti...

Pitäsiköhän sitä opetella käymään huutokaupoissa, mulla on selkeesti aukko sivistyksessä ☺ -jos siellä noin edullista...

Olis se ollut aika hauska jos heposen olisit huutanut ☺☺

Sumi kirjoitti...

Huutokauppasaaliin kuvia odotellessa. :)
Kauniita kukkia teillä on pihapiiri pullollaan!

Lila kirjoitti...

Kauniita kukkia piha pullollaan:)
Tuollaisia suklaabanaaneja en ole ikinä nähnyt, näyttää herkullisilta!
Onnittelut synttärisankarille ja hääpäiväänsä viettäneille:)'Mukavaa viikkoa sinulle!

tuksu kirjoitti...

Onpas Kivimäki pukeutunut kauniiseen kukkaloistoon! Jänskänä odotan kuvakertomusta huutokaupan annista, joka ei ollenkaan laiha ollut! Ainakaan kuulostanut...kuvia odotellessa, mukavaa uutta viikkoa!
tuksu

Irene kirjoitti...

Mammeli on siellä istutellut ja koristellut lääniänsä. Kauniita amppelikukkia ja kukkapenkkejä sinne Kivimäkeen tekeytyy.

Peurankello kirjoitti...

Mahtava määrä ihania kukkia!

Irmastiina kirjoitti...

Onnea 17 vuotiaalle ja onnea pojalle ja hänen vaimolleen.♥