perjantai 10. kesäkuuta 2011

Täällä paistutaan!!!

Lämmintä siis piisaa täälläkin, huh, huh...Hiki valuu pitkin kroppaa, kun täällä yläkerrassa postailen. Ei saisi lämmöstä valittaa, koska eihän lämmin luita riko, mutta mammelin "rasva" kyllä tirisee;) Kukkia täytyy kastella yhtenään ja Vaarikin jaksaa maalata lampolaa vain näin iltaisin. Kaunista tulee ja laitan kuvia lampolasta kunhan kerkiän.
Ja tässä kuvia kohta yksi vuotiaasta Almasta. Alma on kyllä sellainen "täystyöllistäjä". Missään nimessä en suosittele isohkoa pitkäkarvaista koiraa sellaisille ihmisille, jotka eivät voi kestää epäsiisteyttä!!!! Jopa mammeli kaikkien sotkujen äiti meinaa välillä hermostua. Karvoja on JOKAPUOLELLA huushollia!!!! Kaksi kertaa päivässä pitäisi imuroida.....Harjaan Almaa 2-3 kertaa päivässä, mutta silti se ei auta. Alma on maailman suloisin ja kultaisin mussukka, mutta osaa kyllä järjestää hommia. Kun se on päivällä Ninnin kanssa kotona se ei tee mitään pahaa, mutta esim. viikonloppu aaamuna, kun mammeli nukkuisi myöhempään on huusholli järjestetty uuteen uskoon...kaikki irtain on uusilla paikoillaan...pehmoeläinten sisälmykset tutkittu, croksit pureskeltu ym. mukavaa. No ehkä Alma vielä tästä rauhoittuu...joku sanoikin, että 1-vuotiaalla koiralla on uhmaikä;) Siis huomen aamun vapaapäivä alkaa aamukahvin jälkeen imuroinnilla.....

Niin sain muuten mukavaa postia eilen...tilasin jotakin kivaa eräältä blogin pitäjältä....kunhan saan ne esittelykuntoon niin näätte.....;)

16 kommenttia:

Sesse kirjoitti...

Voi älä muuta sano! Ei saisi valittaa, mutta hiki on ollut koko ajan päällä...Mutta ilmeisesti muutaman päivän sisällä viilenee...
Voimia sinne "karvasotaan"!
Niitä on meilläkin riittänyt, kun on koiria ja kissoja ollut.

Irene kirjoitti...

Kait sitä voi vähän hellittää näillä helteillä. Rasittaa tämä kuumuus kehoakin.
Kultsut ovat työllistäjiä ja karvaa lähtee. Valkeita karvoja leijailee kyllä jokapaikassa. Sateella joutaa paremmin imuroimaan. Eivätkös ne luvanneet, etä tämä lysti pian päättyy sateeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän tämä tästä pikkuhiljaa...suihkuennätykset taitaa tulla rikottua näillä keleillä -pikainen kylmä suihku tekee terää taas kohta ennen maate menoa, ei tätä muuten jaksa ☺

Muutama päivä eteenpäin niin me kaikki manataan, että eiks nämä sateet koskaan lopu...

Anonyymi kirjoitti...

mekin otettiin labbis kun se on lyhytkarvainen ja helppohoitoinen,niin vaan on imurin säiliö karvaa täynnä joka kerta vaikka koirulia harjailen urakalla...ihme ettei meillä ole kaljua koiraa.mutta silti en antaisi sitä karvakasaa ikuna pois...

mummeli kirjoitti...

Minä kyllä valitan, en mahda sille mitään, Kuuluun siihen ryhmään joita varoitetaab tästä helteestä ja sen huomaa, eilen jo oli niin huono olo, ettei auta vesi eikä mehu, peloittaa jo tämä päivä, onneksi huomeha pitäisi hellittää.
Himmu, vaikka on noin pitkäkarvainen, ei juuri karvoja tiputa kuin silloin kun sitä vaihtaa. harjatakaan ei usein tarvis, on niin helppohoitoinen koiruli. Olen myöhemmin naureskellut, kun en sen pentuna ollessakaan osannut yhtään kuvitella että tekisi pahojaan, eikä myöskään tehnyt, on ollut kyllä oikea mallikoira ja luulinkin ettei nämä teekkään pahojaan, mitta myöhemmin olen kyllä kuullut monia tarinoita pahanteosta.
Kestämistä viikonloppuun

Tuula kirjoitti...

Meilla taalla vaan satelee joka paiva, niin ei ole haittaa helteista.

Oletko koskaan imuroinut koiraa lattioiden sijaa ;D?

tuksu kirjoitti...

Mää viihdyn helteellä täällä varjoisassa tuvassa, ilmalämpöpumpun viilentämässä :) On muuten hyvä keksintö!!
tuksu

Pami kirjoitti...

Ilmalämpöpumppua minäkin suosittelen!! :-)

Meillä on corgi, joka kantaa karvaa ja hiekkaa sisälle, mutta ainoastaan pahimman rospuuton aikaan imuroin joka päivä. Kyllä siihen karvan määrään silmä tottuu! :-)

Irmastiina kirjoitti...

Siskollani oli ennen kaksi labbista ja kyllä niistä tosiaankin oli työtä.... no nyt hanellä on kolme cottonia, niistä ei lähde karvaa, mutta arvaat varmasti miten työläitä niiden turkit ovat..:)

No meillä on tämä Niilo (bichon) ja on niin helppohoinen turkki, eikä karvaa lähde.

Pääasia, kylläkin taitaa meillä eläinrakkailla olla kaikki muu, kuin työn määrää..:))

Kohta nuo helteet ovat ohi!

Irmastiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Hih...täälläkin tiristään =D
On näistä karvaisista kavereista toki kovasti työtä mutta ilman niitä elämä ois aika tyhjää :)
ja liian siistiä :D
Halauksia Mammelille <3

Peurankello kirjoitti...

hauska fiilis, kun kerroit Almasta, ihan kuin olisit kertonut meidän mukeloista...kun mami nukkuu/on kylässä ym., niin sillä aikaa koko huusholli on aivan räjähtänyt!

tarutikki kirjoitti...

Olis kyllä mukavaa, kun vyötäröltä rasva sulais näillä lämmöillä kuin huomaamatta, mutta valitettavasti niin ei käy, lisääntyy vaan, kun jätski on niin hyvää näin kuumalla (minä kyllä olen jätskisyöppö läpi vuoden).
Karvat ne täälläkin lentelee AINA.

Tirriliisa kirjoitti...

Sama täällä karvojen suhteen:) karvaa on jokapaikassa ja kun on imuroinut saisi kierroksen aloittaa alusta:)Oikein ihania kesäpäiviä!!

Aana kirjoitti...

Kyllähän tämä kuumuus hetkittäin uuvuttaa itse kutakin, mutta muistellaan tätä ihanaa lämpöä sitten talvella, kun palellaan:)
Totta puhuen, luonto kaipaisi nyt kipeästi vettä, itse en sateesta kyllä välittäisi, olen niin perinjuurin aurinko-ihminen.

Leppoisaa lauantaita!!!!!

Johanna kirjoitti...

Lämmintä on tosiaan! Minullekin riittäsi hieman viileämmät kelit :).

Toivotaan että Alma rauhoittuu iän myötä!

Mukavaa viikonloppua!