tiistai 2. elokuuta 2011

Aikapula

Aikapula vaivaa...kun tuo työ haittaa vähän harrastuksia;) Työt on alkaneet kyllä hyvissä merkeissä, kun on niin ihana työpari ja hoitolapset, mutta kun olis niin kaikenlaista...Tänään olin siellä komediateatterissa katsomassa hulvatonta hotellia. Komedia oli tosi hauska ja näin entisen koulukaverinikin siellä. Hän ei heti tunnistanut...sanoin, että muistatko kolmekymmentäviisivuotta sitten ja kolmekymmentäviisikiloa sitten?;) Lopulta tämä koulukaverini, nykyisin muusikko nimeltään Ari Kankaanpää muisti minut...miksi lopultakin???;) No, vähän oli myös "Kankkis" muuttunut....vuodet vierii....

Loppuviikko onkin sitten töitä ja kirppisvalmisteluja...Päätin, että jos sataa lauantaina niin kirppis on sitten vanhassa Kivimäen torpassa!

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Väinö - herra, huomasi vasta äsettäin Alma-neidon vierailun blogissaan..hmm...hmm...

Juu kyllä tuo mamma aina sanoo ja motkottaa noista karvoista, mulla kun on sattumoisin aika paaaaljon tuota turkkia, kesä-heinäkuussa siitä lähtee onneksi osa pois, minun mielestäni, mutta mamma ei tykkää, kun karvatupsuja on joka puolella. Kuulin puolella korvalla, että taidan joutua johonkin trimmaajalle, huoh..mikäköhän sekin on..:D

Terveisin Väinö ja Tuija

Anonyymi kirjoitti...

Tuo torppa olisikin ihastuttava paikka kirppikselle !

Irene kirjoitti...

Ei ihme, että aikapula vaivaa, kun siellä on niin paljon hommia ja tapahtumia menossa samaan aikaan. Kirppisvalmistelut ottavat varmaan paljon aikaa ja täytyy sitä kulttuuriakin ehtiä harrastamaan.

Riitta Sinikka kirjoitti...

PIHAKIRPPIKSET on niin mukavia!!terveisin romulyyli-riitta

Anonyymi kirjoitti...

ihastuttavaa tuo sinun eläinten ihailusi,nehän ovatkin aivan upeita....on vaan jotenkin niin kiva kovana nykyaikana nähdä että joku tykkää viattomista luontokappaleista niin paljon kuin sinä...se on sitä samaa kuin meilläkin että hauva on ihan iltatähti.