maanantai 1. elokuuta 2011

Ensimmäisestä työpäivästä selvitty ja puutarhassa kuvailtu:)

Vadelmia kerätty päivittäin ja toistaiseksi vielä sato jatkuu. Kaksi edellistä vuotta vadelmissa ei ollut matoja juuri lainkaan, tänä kesänä matoja on jonkin verran ja matoset vadelmat syö Armas rouvineen...heh, tulee samalla siis liharuoka;)
Kaalit ovat hyvin kasvaneet, mutta nyt näkyy jonkin verran lehdissä taas reikiä, joten tuholaisia on tuhkan levityksestä huolimatta :( Toivottavasti kaikkia kaaleja ei ötökät syÖ!
Kesäkurpitsaa olen saanut jo kaksi ja lisää tulee...samettiruusu on istutettu kasvimaalle siksi, kun joku antoi vinkin sen auttavan tuholaisien torjunnassa.
Kiitos kaikille toivotuksista kesäloman lopuksi ja kannustuksesta töihin palaajalle....Koville se otti, vaikka pehmeä lasku olikin;) Tänään ei ollut hoidossa vielä lapsia, vaan järjesteltiin paikkoja ja sovittiin uuden tiimin kanssa toimintatavoista. Huomenna menen aamuvuoroon ja alkaa melkein täysi tohina...ihan kaikki lapset eivät vielä aloita hoitoa vaan jatkavat vielä lomaansa. Onneksi sillä tämä hoitaja on vielä "puolella teholla" ;)

Huomenna menen työpäivän jälkeen Komedia teatteriin katsomaan tätä hulvatonta hotellia äitini kanssa. Toivotaan että tämä on hauska ja ilma on hyvä. Loppuviikko meneekin töissä ja kirppisvalmisteluissa!

6 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Eka työpäivä takana täälläkin, seuraava loma vasta ensi kesänä joten sitä ei parane vielä ajatella.
Kehäkukka kuulemma vähentää muiden kasvien tuholaisia. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa, mutta sitä kasvaa meillä aina runsain mitoin :)
Mukavaa ja leppoisaa työviikkoa!

Riitta kirjoitti...

Hieno sato teillä vadelmissa, ne on kyllä suurta herkkua,NAM !
Mun työ arki alkaa ensi viikolla.
Mukavaa teatteri iltaa sinulle ♥

anumorchy kirjoitti...

Meidan metsavadelmissamme oli jopa hometta. Niin kosteaa on ollut. No, madot kelluu hillon pinnalla ja siita ne on helppo noukkia pois.

Titti kirjoitti...

Kyllä sato omasta puutarhasta vain on niin huippu juttu!
Aurinkoisia loppukesän päiviä!

Marge kirjoitti...

Ajattele, huomenna jo kolmas työpäivä....tästä se lähti;)
Ja hei hyppely puolipukeissa kukkakedolla jatkuu viikonloppuna taas, eikö niin?;D
Tsemppiä töihin, ystäväin!!♥

Marika kirjoitti...

Tsemppiä töihin! :)