sunnuntai 28. elokuuta 2011

Alkusyksyn istutuksia

Kaikenlaista puuhaa mammeli on saanut viikkonloppuna tehtyä, mm nämä istutukset kuistin molemmille puolille. Ulkosyklaamit, joiden pitäisi kestää pakkasta jopa viisi astetta ja nuo harmaat "harakanpesät"( en tiedä oikeaa nimeä).
Rappusille aion vielä hankkia pallokrysanteenit tulevia juhlavieraita tervetulleeksi toivottamaan.

Kaappeja sain siivottua ja alakerran ikkunoita pestyä....tuleepahan kaikki paikat siivottua, kun on vieraita tulossa. Meillä lapset aina sanoikin, kun olivat pieniä ja mammeli sai siivouspuuskan, että keitä vieraita meille NYT tulee....Olivat varmaan huomanneet, että äiti siivoaa kunnolla aina kun vieraita on tulossa, hih,hih:))
Ja sitten vähän surullisia uutisia...meidän yksi kanoista on jotenkin sairas...ei syö ja yrittää ihan kuin niellä vähän väliä...onkohan syönyt jotakin, mikä ei sula? Ulospäinkin näyttää niinkuin olisi rinnassa jokin ylimääräinen kohouma. Jos huomenna näyttää huonommalta, täytyy Vaarin ja mammelin suorittaa eutanasia...apua mitenkähän pystytään?

12 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Voi, toivottavasti saatte kanan kumminkin kuntoon ilman pahempia toimenpiteita.

Aivan ihana tuo syyskukkaistutuksesi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

tuksu kirjoitti...

Tuo harmaa on Hopealanka. Voi kana parkaa. Mutta sellaista on elämä. Huomasithan tunnustuksen, jonka eiliseen postaukseen laitoin! tuksu

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat nuo syklaamit ja hopealangat...☺

Voi itku...kana parka...kova paikka teillä, jos kana ei tuosta tokene.

anumorchy kirjoitti...

Syklaami on kaunis kukka. Meilla ne kasvavat luonnossa ja kukkivat marras-joulukuusta kevaaseen asti.

tellupa kirjoitti...

Kauniit ovat nuo sinun istutukset kuistin reunoilla.Sopivat siihen hyvin.

Tupu kirjoitti...

Aivan ihanat istutukset.

Heli kirjoitti...

Eikö kanaa vois käyttää tohtorilla? Jos siellä tosiaan olis joku klöntti minkä se tohtori sais pois kaivettua, ei tarttis sitten kanaa lopettaa. Vai voiko niitä yleensäkin viedä lääkäriin..?

Anonyymi kirjoitti...

Jospa kananen vielä kuntoutuisi,sitä toivotaan.Mutta mitä kuuluu Almalle?Almaa onkin jo ikävä!Kivat kukka istutukset,pitänee myös ryhtyä syysistutuksiin.

T:Leila

Eeva kirjoitti...

Hei, tulin vain ilmoittamaan, että kannattaa tulla vilkaisemaan blogiini arvonnan tuloksia ;) ja laitatko minulle yhteystietosi postauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen! :)

Riitta kirjoitti...

Toivotaan parasta kanasen suhteen ! Kauniit istutukset olet saanu aikaseksi! Kyllä se mullakin tuppaa noi suurimmat siivoukset tulla tehrtyä vieraita varten, oliskin hyvä kun vieraita kvis tasaseen tahtiin niin aina olis siistiä ;D

Vekarus kirjoitti...

Toivottavasti kana voi jo paremmin!

Kauniit istutukset olet laittanut! Meidänkin kuolleet orvokit pitäisi vaihtaa...

Mari kirjoitti...

Oi, pidetään peukkuja että kana paranee!
Ihania istutuksia olet laittanut.