maanantai 29. elokuuta 2011

Ihan hyvää kuuluu :)

Hei kaikki ystäväni!!! Kiva, kun kyselette kuulumisiani...Ihan hyvää kuuluu, kiitos:D
Päivääni kuuluu kaikenlaista...riehumista, ulkoilua, riehumista, syömistä, riehumista, nuoren emäntäni kanssa leikkimistä, riehumista, varastelua ja nukkumista;) No osaan minä olla nätistikkin...ainakin väsyneenä;) Vanha emäntäni (mammeli) on kuullut, että rotuniedustajat yleensä rauhoittuvat noin kaksi vuotiaana. Sitä tuo mammeli kuulemma odottelee....SIIS IHAN TERVEENÄ JA REIPPAANA OLEN:)

Terveisin: ALMA
Perhosia on Kivimäessä paljon, monta on jo sisällekkin eksynyt....Kaunis luonnon ihme!

Tässä kotiovelta otettu kuva...Timanttituijat istutettu molemmin puolin kotitietä....kunhan kasvavat näyttävät jouluvalotkin niissä kauniilta....ei kuitenkaan vielä tänä jouluna.

Pitkä ja raskas työpäivä takana...Ensin normaali työpäivä ja sitten oman osaston palaveri, joka kesti 3,5 h....huh, huh....nyt vaan mammeli rentoutuu blogikierroksella ja sitten nukkumaan!

6 kommenttia:

tuksu kirjoitti...

Levollista unta! tuksu

Anna kirjoitti...

Almalle haukkuvia terkkuja täältä: minäkään en ole vielä rauhoittunu vaikka olen jo 6vee. Vielä lapsettaa.

Mammelille kauniita unia ja oman kullan kuvia!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli kultainen noutaja melkein 14 vuotta,siksi olen tuon Almankin fani,tutulta tuntuu kuulumiset.

T:Leila

Tuija kirjoitti...

Hih..Alma neiti on reipas typy,Väinö-herra tykkäisi kovasti viettää aikaa hänen kanssaan.Väinökin on aika riehakas ja täytti nyt elokuun alussa kolme vuotta. Kultsut on luonteeltaan sellaisia riehakkaita ja sosiaalisia, joten Alma neitokin rauhoittunee vasta varttuneemmalla iällä.
timanttituijista tulee varmasti kauniit, kunhat kasvavat.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs kanalle kuuluu?? Paraniko??

Meillä oli aikoinaan kultainennoutaja jota "lapsetti" ensimmäiset 10 vuotta. Meillä ei siis pitänyt paikkaansa se kahden vuoden riehumisjakso. Saas nähdä onko Alma rotunsa tyypillinen edustaja?

T:Anne

gone to the beach kirjoitti...

Olen myös Alman fani. En yleensäkään saa silmiäni irti suloista koirista joita näen esimerkiksi kauppareissuilla jne. Kaikki koiratkin iloisina aina ovat lähestymässä minua, joten varmaan Almakin tulisi. Ihania postauksia olet tehnyt. Toivottavasti se kaappijutun saat pian selvitettyä. On aivan oikein, että hieman "järjestelet uudelleen" järjestyksiä, onhan ne Vaarinkin iloksi:) On se varmaan iloinen, jossain mielen sopukassa. Jos asuisin naapurissasi varmasti kävisin nostalgisen tunnelman vuoksi kanojesi tuottamia munia lainaamassa:). Ja muutenkin paikkoja ihastelemassa. Hyvää viikon alkua.