torstai 22. syyskuuta 2011

Juhlatunnelmia ja sisustuskuvia


Mukava puheensorina täytti Kivimäen juhla-sunnuntaina. Taivaan Isä antoi niin kauniin ilman...sitä ennen ja sen jälken onkin satanut .......

Makuuhuoneeseemme laitoimme edustalla olevan pikkupöydän lisäpöydäksi ruokailuun ja kahvitteluun.
Ja tuollahan oven takana pilkottaa SE perheriidan aiheuttanut kaappi;) Hyvin siellä mahtuu olemaan liinavaatekaappina. Kaapin sivussa roikkuu mammelin lapsuuden rakas mekko.
Pitsiä siellä, pitsiä täällä...koko makkari on pitsiä pullollaan.
Alakerran aulasta pääsee saliin ja keittiöön.
Tässä kuvassa on portti keittiön oviaukossa, mutta juhlien ajaksi otimme sen pois. Portti on Almaa varten, ettei kävisi keittiössä varkaissa. Pitkässä vitriinissä on erilaisia enkeleitä ja kuvia läheisistä Taivaan kotiin muuttaneista.
Mitäs pidätte aulan uusista räsymatoista? Minä tykkää tosi paljon...Kodin ykkösestä ostettu. Yläkerran rappusten kaide houkuttelee aina laittamaan siihen kaikenlaista vaatetavaraa.....
Juhlien ajaksi ylimääräinen pöytäryhmä ja pikkupöytä, mistä sai hakea juomat ja leivät oli tuotu saliin.
Tämä pöytä ja penkit on keittiönerkkerin vanhat...uusi isompi ruokapöytä hankittiin juhliin ja sekin Kodin ykkösestä.
Juhliin ostin myös uudet sohvatyynyt saliin...kaksi valkoista ruusutyynyä ja kaksi roosaa tyynyä, joissa pitsi.

Yläkerrassa vietti juhlia enimmäkseen nuoriväki. Heille oli tuotu herkkupöydäksi pirttikalusto ja Ikean lastenpöytäryhmä.
Täällä pikkuväki sai leikkiä rauhassa ja nuoret perheet jutella omia juttujaan.....Tämä yläkerran aula onkin meidän ns. olohuone.

Ylimääräisiä mööpeleitä kuskataan nyt varastoon ja kotia siivotaan juhlajutuista. Juhlien järjestely väsytti ja tämä viikko onkin mennyt flunssaisena ja väsyneenä....toivottavasti viikonloppuna saan ladattua akkuja, että ensi viikolla olen töissä pirteämpi. Tämän päivän Alfa meni hyvin, joten kahden viikon päästä jatkamme Alfa-kurssia hyvillä mielin. Alfassa tarjosimme ihanaa kesäkurpitsakeittoa, jonka ohjeen laitan myöhemmin teillekkin:))

14 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Ihana kuulla, että juhlat ovat onnistuneesti ohi, mieli täynnä ihania muistoja!
Kotinne on todella kaunis!! Makuuhuone pitseineen niin hurmaava, täynnä kaunista, vanhaa tunnelmaa:)
Voi, ystäväin, nyt lepäilet viikonloppuna ja parantelet itsesi rauhassa kuntoon!!♥
Lämpimät onnittelut äidillesi!
Iso hali!!!!♥

Anonyymi kirjoitti...

Teillä oli varmasti ihanat juhlat! Sää tosiaankin suosi silloin :)

Ja niin kaunis koti! Vierailen blogissasi lähes päivittäin, ihastelen kaunista kotianne ja muutenkin tykkään kirjoitustyylistäsi. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

Susanna :)

Marika kirjoitti...

Teillä on kyllä kaunis koti. Pitsi makuuhuone oli iiihana, saisipa itsekin tuollaisen, juuri sopivasti valkoista ja tummaa :) Kyllähän tuolla nyt kelpasi juhlia. Siunausta viikonloppuusi.

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva käydä teillä kylässä ☺

gone to the beach kirjoitti...

Kyllä on kaunis koti, ajattelin juuri samaa kuin tais edellisetkin päivitellä. Ihanat juhla puitteet. Siitä kaappijutusta sen verran että tulit mieleen kun minä siirtelin yhtä kaappia tässä yks päivä ihan yksinäni apuna jos jonkinmoista, mattoa ym. apunakäyttäen. Että hätä keinon keksii. Sain siirrettyä oman kaappini onnistuneesti ilman rikkomatta mitään - itseänikään.

Eija kirjoitti...

Kiva katsella kuvia juhlista. Kauniita kukkia ihania tarjottavia ja viehättävää kotianne. Muistahan huilata tarpeeksi ;D

Mari kirjoitti...

Varmasti on olleet kivat juhalat. Kaunis koti teillä!

Ihanaa viikonloppua :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanaa viikonloppua Sinulle!

Ilona kirjoitti...

ihana koti :) <3

Unelma kirjoitti...

Rauhaisaa viikonloppua sinne Kivimäkeen.
Teillä on siellä niin kaunista ja kodikasta.

St.Brigitten kirjoitti...

Teillä on kyllä ihastuttava koti! Mistä olet löytänyt tuon valkoisen pirttipöydän, missä lukee että on ennen ollut ruokailuerkkerissä? :)

MaMMeli kirjoitti...

St.Brigitten hei!
...valkoinen pirttikaluste on ostettu huonekaluliikkeestä n. 17 vuotta sitten....joten en tiedä myydäänkö enää vataavia...

annelipponen kirjoitti...

Hei!
Sinulla on tuossa seinällä kankainen valokuvakehys jossa on lasten valokuvat. Mistä olet sen ostanut? Kovin on kaunis. Sinulla on kaunis blogi ja seuraan sitä melkein päivittäin.

MaMMeli kirjoitti...

Hei annelipponen:)

Tein tuon kankaisen jutun itse, missä lastemme kuvat on painettu luonnonvalkoiseen lakanakankaaseen. Ompelin sitten kuvat taustakankaaseen, kirjoin rukouksen ja koristelin.

Kiva, kun tykkäät käydä Kivimäessä "vierailulla":)