perjantai 23. syyskuuta 2011

Vielä vähän.....

Taidatte jo kyllästyä juhlapostauksiin, mutta tämä on näistä kemuista viimeinen;)

Keittiöstä pari kuvaa....vaikka siivosin keittiönkin juhlia varten täyttyi juhlapäivänä työpöydät vaan kaikenlaisista kamoista tarjoilu astioista ym.

Rakennusvaiheessa ajattelin, että pidämme baarijakkarat tuossa työpöydän alla ja syömme aamupalaa ym. siinä, mutta käytännössä syömme aina erkkerissä pöydän vieressä. Niinpä tilasimme siihen....
kuvassa edessä vasemmalla olevan ns. tarjoiluvaunun. Tilasimme sen Petra-keittiöltä, mistä keittiökalusteet muutkin on hommattu...siis samaa sarjaa. Vaunu, jossa on pyörät alla on kätevä aina tarvittaessa siirtää esim. lisäpöydäksi juhliin. Vaunussa on kaksi kaappia, joista saa niin kipeästi tarvitsemaamme kaappitilaa.
Muutama kuva vielä ulkoa....Vaari oli pistänyt pihat koreaksi....
nurmikot ajettu ja trimmelillä puskanjuuret...

ja katsokaas vadelmamaata....Isäpuoleni kanssa Vaari laittoi senkin hienoksi:) Siis Vaarikin ahersi juhlien vuoksi kovasti. Työnteko ei mennyt hukkaan, sillä nyt päästään vähän helpommalla, kun monet hommat tehtiin ennen juhlia.

Huomenna lähdemmekin sitten kuopuksen kanssa humputtelemaan Tampereelle...Käymme vanhojentanssipukua katselemassa ja muutenkin "Me" tytöt hypistelemme kaikkea kivaa.....

Mukavaa viikonloppua myös kaikille teille sinne missä ikinä olettekin <3

6 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Mukavannäköinen ja käytännöllinen keittiö sinulla.
Mukavaa, että vaarikin osallistui noin upeasti. Trimmeröinti on aika vaativaa puuhaa. Meillä tehdään sitä vaan, kun on juhlia tulossa. Muuten vaan leikataan nurmikko.
Hauskaa Tampereen reissua!

Riitta kirjoitti...

Hyvä idea tuollainen siirrettävä apupöytä ! Mä niin rakastuin tohon teitin makuuhuoneeseen, se on todella kaunis ja romanttinen ♥
Toivotan antoisaa "hypistelypäivää" !

Villiviini kirjoitti...

Kiva keittiö! Minäkin toivotan hauskaa hypistelyä teille molemmille.

Peurankello kirjoitti...

Toivottavasti on ollut kiva reissu:)

mummeli kirjoitti...

Ei sitä juhlakuviin eikä kuvauksiin ehdi pitkästyä, kiva on ollut seurata juhlaanne! Kyllä on yoimivan tuntuinen keittiö sinulla, tuota laskettavaa tilaa ei kyllä juhlien aikaan ole koskaan liikaa. hieno tuo pyörillä oleva apupöytä.
Toivottavasti teidän tyttöjen hypistelypäivästä tuli mukava.

tarutikki kirjoitti...

Juhliin ei koskaan kyllästy. Arkea on elämässä ihan riittämiin. Mukavaa viikonlopun jatkoa teillekin.